celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 30 Ocak 2017 690 Görüntüleme

Ankaragücü Deplasmandan 3 Puanla Döndü

Uzun yıllar Süper Lig'de mücadele ettikten sonra mali sıkıntılar ve başarısız yönetim nedeniyle 3.lige kadar düşen Ankara'nın en köklü ve eski kulübü MKE Ankaragücü deplasmandan altın değerinde 3 puan ile evine döndü.

Uzun yıllar Süper Lig’de mücadele ettikten sonra mali sıkıntılar ve başarısız yönetim nedeniyle 3.lige kadar düşen Ankara’nın en köklü ve eski kulübü MKE Ankaragücü deplasmandan altın değerinde 3 puan ile evine döndü.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta liderlik mücadelesi veren ve Süper Lig’e geri dönebilmek için var gücüyle çalışan MKE Ankaragücü, İzmir deplasmanında Karşıyaka ile karşılaştı. Maçta baştan sonra üstün bir oyun sergileyen sarı lacivertli ekip 28. dakikada Muharrem Ozan Cengiz’in attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlanırken ikinci yarıda da üstünlüğünü koruyan Ankaragücü 88. dakikada Ömer Bozan’ın attığı golle Ankara’ya 2-0’lık skorla döndü.

MKE Ankaragücü bu skorla puanını 42’ye yükseltirken lider Gümüşhanespor’un 1 puan gerisinde kaldı. Zirve yarışından kopmamak için her maça kazanmak için çıkan sarı lacivertli ekip Süper Lig hasretini bitirmek için elinden geleni yapıyor.

Osmanlıspor ve Gençlerbirliği’nin ardından Ankaragücü de Süper Lig’e çıkmayı başarırsa ligdeki 3. Ankara ekibi olmayı başaracak ve İstanbul takımlarıyla yarışlarını sürdürecek.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com