celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 19 Mart 2021 418 Görüntüleme

Bakan Bekir Pakdemirli, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, resmi temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye geldi.

Bakan Pakdemirli ve beraberindeki heyet, Bakü temasları kapsamında Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi.

KARDEŞ ÜLKELER ARASINDAKİ İLİŞKİLERİN GELİŞİMİ VURGULANDI

Görüşmede Aliyev, Azerbaycan ve Türkiye arasındaki dostluk ve kardeşlik ilişkilerinin her alanda geliştiğini vurguladı. Bakan Pakdemirli ise Aliyev’e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletti.

BAKAN PAKDEMİRLİ, MEVKİDAŞIYLA DA BİR ARAYA GELECEK

Bakan Pakdemirli, Bakü temasları kapsamında Başbakan Ali Asadov, Tarım Bakanı İnam Kerimov ve Azerbaycan Ekoloji ve Doğal Kaynaklar Bakanı Muhtar Babayev ile de görüşme gerçekleştirecek.

Bakan Bekir Pakdemirli’ye Azerbaycan ziyaretinde TOBB Başkan Vekili, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Ali Kopuz, Tarım ve Orman Bakanlığı, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler (ABDGM) Genel Müdürü Aylin Çağlayan Özcan, Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Harun Seçkin, HAYGEM Genel Müdürü Zekeriya Erdurmuş, BÜGEM Genel Müdürü Mehmet Hasdemir, TAGEM Genel Müdürü Dr. Nevzat Birişik ve ESK Genel Müdürü Osman Uzun eşlik ediyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com