celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 19 Mart 2021 498 Görüntüleme

Porto Başkanı Costa: Pepe 42 yaşına kadar oynar

Portekiz Süper Ligi takımlarından Porto’nun başkanı Nino Pinto da Costa, Pepe ile ilgili açıklamalarda bulundu.

da Costa, Kasım 2020’de kulübüyle olan sözleşmesini 2023 yılına kadar uzatan Pepe için, “42 yaşına kadar oynayacağını düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Nino Pinto, AS Gazetesi’ne verdiği röportajda, “Bu sezonun başında kontratları biten 4 önemli oyuncumuz vardı: Pepe, Sergio Oliveira, Otavio ve Moussa Marega. Bu oyuncuların hepsinin sözleşmesini yenilemeye karar verdik. Ben, yenilenmesi gereken ilk ismin Pepe olması gerektiğine karar verdim.” dedi.

“PORTO’YA OLAN TUTKUSUNDAN DÖNDÜ”

Pepe’nin Porto’ya tutkun olduğunu söyleyen Porto Başkanı, “Pepe’nin Porto için ne ifade ettiğini herkes biliyor. Porto’ya dönmek yerine yurtdışında bir kulübe gitse neler başarabileceğini ben biliyorum. Porto’da kazandığının 3 katını kazanabilirdi. Porto’ya olan tutkusundan dolayı geri döndü. Birçok kişi, onun en fazla 1 yıl daha oynayabileceğini düşünürken o, 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Bu, onun 2 yıldan daha fazla da oynayabileceğini gösteriyor. Pacos maçında 10 km’den fazla koştu ve bu bir savunma oyuncusu için dikkate değer bir şey.” şeklinde konuştu.

Bu sezon Porto ile 28 resmi maça çıkan 38 yaşındaki Pepe, 2 kez gol sevinci yaşadı.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com