celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 20 Mart 2021 378 Görüntüleme

Galatasaray’da Marcao ve Luyindama’ya zamlı sözleşme

Galatasaray’da Fernando Muslera ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalanmasının ardından gözler Luyindama ve Marcao’ya çevrildi.

Abdurrahim Albayrak’ın Muslera’ya yapılan imza töreninde, “Marcao ve Luyindama’ın sözleşmelerini uzatmada son aşamalara ulaştık. Önümüzde ki haftalarda açıklayacağız.” demesinin ardından görüşmelerin detaylarına da ulaşıldı.

1.5 MİLYON EURO KAZANACAKLAR

Milliyet’in haberine göre; sözleşmeleri 31 Mayıs 2022’de bitecek iki savunmacı ile de görüşen sarı-kırmızılı yönetimin takım ortalamasına göre daha az maaş alan iki futbolcunun da maaşını eşitleme kararı aldığı öğrenildi.

Yıllık 900 bin euro kazanan Marcao ve 1 milyon kazanan Luyindama’nın yeni maaşlarının 1.5 milyon euro olarak düzenleneceği belirtilirken imzaların önümüzdeki hafta atılması bekleniyor.

Öte yandan bu hamleyle şampiyonluk yarışında da savunma hattının moral motivasyonunun yükselmesi planlanıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com