celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 20 Mart 2021 386 Görüntüleme

Çanakkale Zaferi hatıra künyesi nasıl alınır? 18 Mart Çanakkale Zaferi hatıra künyesi oluşturma ekranı

Bundan tam 106 yıl önce Türk askeri, Çanakkale’de İtilaf Devletlerini bozguna uğrattı. Bugün, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümü ve Şehit Anma Günü olması nedeniyle “Çanakkale Dijital Savaş Künyesi” gündeme geldi.

Türk milleti için oldukça önem arz eden bu günde, 18 Mart Çanakkale Zaferi künye oluşturma işlemi vatandaşlar tarafından araştırılıyor.

Peki, 18 Mart Çanakkale Zaferi hatıra künyesi nasıl alınır? İşte 18 Mart hatıra künye oluşturma ekranı..

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ HATIRA KÜNYESİ NASIL ALINIR?

Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığınca, Çanakkale şehitleri anısına hatıra “Çanakkale Dijital Savaş Künyesi” oluşturma çağrısı yapıldı.

Çanakkale Dijital Savaş Künyesi, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığınca hazırlanan uygulama kapsamında, “www.18martetkinlikleri.com” internet sitesi üzerinden oluşturulabilmektedir.

Uygulama aracılığı ile ad, soyad, kan grubu ve şehir bilgileri doldurulduktan sonra künye görseli, sistem tarafından otomatik olarak hazırlanmaktadır. Künye görseli, ekrana paylaşma seçenekleri ile gelerek günümüz dijital etkileşim diline uygun bir içerik oluşturma imkanı sağlayacak.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ HATIRA KÜNYESİ ALMA EKRANI


Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com