celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 20 Mart 2021 426 Görüntüleme

Ünlülerden 18 Mart Çanakkale Zaferi paylaşımları

İşte ünlülerin 18 Mart paylaşımları…

ALİŞAN
“Bir destandır Çanakkale…Dönmeyi düşünmediler.”

DEMET AKALIN
“Çanakkale Zaferi’nin 106. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz. Cennet vatanın kutsal şehitleri, ruhunuz şad olsun! “

FAZIL SAY
“18 Mart Çanakkale zaferinin yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını saygıyla , şükranla anıyorum. İzindeyiz.”

ACUN ILICALI
“18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günümüzün 106. yıl dönümünde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnet ile anıyorum.”


BEHZAT UYGUR
“18 Mart Çanakkale Zafer’inin 106. Yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyorum.”

BADE İŞÇİL
“Biz kişisel kahramanlıklarla uğraşmıyoruz. Yalnız size, Bombasırtı olayını anlatmadan geçemeyeceğim. Karşılıklı siperler arasındaki mesafe 8-10, yani ölüm muhakkak… Birinci siperdekilerin hiçbirisi kurtulamamacasına düşüyor, ikinci siperdekiler onların yerine geliyor, fakat ne kadar imrenilecek bir soğukkanlılık ve tevekkülle biliyor musunuz? Öleni görüyor, üç dakikaya kadar öleceğini de biliyor ve en ufak bir çekinme bile göstermiyor. Sarsılmak yok. Okuma bilenler Kuran’ı Kerim okuyor ve cennete gitmeye hazırlanıyorlar. Bilmeyenler Kelime-i Şahadet çekerek yürüyorlar. İşte bu Türk askerindeki ruh kuvvetini gösteren hayret ve tebrike değer bir örnektir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale muharebesini kazandıran bu yüksek ruhtur.” MUSTAFA KEMAL ATATÜRK


GÜL SUNAL
“Komutanım benim tüfek bozulmuş tetik basmıyor” diyen askere Yüzbaşı “Tüfek sağlam oğlum senin parmağın kopmuş” dediği KAHRAMANLIK DESTANI ÇANAKKALEBüyük Atamız’a ve silah arkadaşlarına saygı ve minnetle…”

CEM YILMAZ
“18 Mart Çanakkale Zaferi’nin tüm kahramanlarının, başta büyük Atatürk olmak üzere ruhları şad olsun. Tarihimizin bu önemli gününü saygıyla anıyorum.”

ZAFER ALGÖZ

IŞIN KARACA
“106. yıl önce Çanakkale’yi geçilmez kılarak destan yazan başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum.”


ARMAĞAN ÇAĞLAYAN
“Minnetle….”

CELİL NALÇAKAN
“Gemi jurnaline (seyir defteri), geçtiğimiz her yeri yazarız. İstanbul boğazı geçildi yazılır, Kilitbahir geçildi yazılır, her şey aynen yazılır, ama bir şey hariç… Yazılmaz, yazılamaz…. Çanakkale’den çıkılır, Çanakkale’ye varılır, şehitler abidesi selamlanır ama şunu herkes bilir ki; Çanakkale geçildi yazılmaz… ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!”

PINAR ALTUĞ ATACAN
“Ruhunuz Şadolsun.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com