celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 21 Mart 2021 398 Görüntüleme

Alvaro Negredo: Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşamayı çok isterdim

İspanya 1. Futbol Liga (LaLiga) ekiplerinden Cadiz’de futbol yaşantısını sürdüren 35 yaşındaki Negredo, yaptığı açıklamada, Beşiktaş formasıyla Türkiye’de kısa ama çok güzel günler geçirdiğini belirtti.

Beşiktaş’taki günleriyle ilgili öz eleştiride de bulunan İspanyol oyuncu, şöyle konuştu:


“BEŞİKTAŞ’TA ŞAMPİYONLUK ÇOK GÜZEL BİR ANI OLURDU”

“Türkiye’deki tecrübem çok güzeldi ama biraz kısaydı. İstediğim gibi verim alamadım. İstediğim kadar iyi oynayamadım. Bir sene çok kısa bir zaman, süreklilik yakalayamadım. Aynı zamanda kulüp ekonomik olarak zor bir dönemden geçiyordu ve ben kulübü daha fazla kötü etkilemek istemiyordum. Böylece ayrılık kararını aldım ama Beşiktaş her zaman kalbimde bir sızı. Kalbimdeki bu sızının sebebi Beşiktaş’la bir şampiyonluk yaşayamamış olmam. Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşamayı gerçekten çok isterdim. Ailemle Türkiye’de geçirdiğimiz o güzel seneyi daha da güzel hatırlamak adına şampiyonluk çok güzel bir anı olurdu. Beşiktaş’ta çok huzurlu ve çok mutluydum. Beşiktaş, her zaman kalbimde taşıdığım bir kulüp olacaktır. Çünkü bana gerçekten büyük sevgiyle yaklaştılar.”


“UMARIM BU SENE O ŞAMPİYONLUĞU YAŞARLAR”

Beşiktaş’ın bu sezon ligdeki durumuyla ilgili de bilgisi olduğunu aktaran deneyimli golcü, “Beşiktaş taraftarlarına da söylemek istediğim şu, umarım bu sene o şampiyonluğu yaşarlar. Şu anda ligin zirvesindeler ve rekabeti sürdürüyorlar. Zamanında ben öyle bir mutluluk yaşayamadıysam bile onların bu sene o heyecanı ve mutluluğu yaşamalarını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com