celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Ekonomi 21 Mart 2021 428 Görüntüleme

Müşteriden gelen taleple yerli diş macunu üretmeye başladı

Online satış siteleri üzerinden, dünya markalarının yer aldığı kozmetik ürünlerini ithal ederek Türkiye’deki vatandaşlarla buluşturan genç girişimci Hakan Vatansever şimdilerde yerli diş macunu üreterek Avrupa’ya açılmaya hazırlanıyor.

MÜŞTERİLERDEN GELEN TALEPLE YOL ALDI

Hakan Vatansever isimli genç girişimci, yaklaşık 3 yıl önce kurduğu firmasıyla Türkiye’de bulunmayan dünyaca ünlü kozmetik markalarını ithal ederek online satış siteleri üzerinde alıcılarıyla buluşturmaya başladı. Müşterilerden gelen talepleri değerlendiren Vatansever gerekli çalışmaları da yürüterek yerli marka ile kozmetik sektörüne giriş yaparak başta diş macunu olmak üzere çok sayıda farklı ürün üretmek adına çalışmalara başladı.

“SAĞLIK BAKANLIĞI’NIN UYGUN GÖRDÜĞÜ ŞARTLAR DAHİLİNDE ÇALIŞMALARIMIZI YÜRÜTÜYORUZ”

Tesis içerisindeki çalışmalara ve ürünün faydalarına yönelik konuya ilişkin konuşan Kimya Mühendisi Hüseyin Kırlak, “Markamızın ilk ürünü olarak da diş macununu tercih ettik. S’HE VEC diş macunu dişlerde meydana gelen çürüklerinde meydana gelen zedelenmelerin giderilmesinde fayda dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

İstanbul’da suya zam geldi

İstanbul’da suya zam geldi

Tema Tasarım | Osgaka.com