celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 21 Mart 2021 400 Görüntüleme

Mohamed Elneny: Beşiktaş’ta çok çalıştım

Arsenal’in Mısırlı orta saha oyuncusu Mohamed Elneny, açıklamada bulundu.

Tecrübeli futbolcu, “Beşiktaş’a gittiğimde orada gerçekten çok çalıştım. Arsenal’e daha güçlü geri dönmek için kendimi geliştirme fırsatı buldum.” sözlerini kullandı.

“ARTETA BANA ÇOK YARDIMCI OLDU”

Beşiktaş’tan Arsenal’e geri döndüğü sezon öncesinde yeni taktik düzende nasıl oynaması gerektiği konusunda hocası Arteta’nın büyük yardımını gördüğünü belirten Mısırlı, “Mikel bana çok yardımcı oldu. ‘Yeni sistemde ne yapman gerektiğini bilmiyorsan bana sorabilirsin’ diyerek beni motive etti.” dedi.

Arsenal’in 2022 yılında bitecek olan sözleşmesini yenilemek isterse bundan mutluluk duyacağını söyleyen Elneny, “Arsenal’i her zaman sevmişimdir. 2022’de sözleşmem bitiyor, Arsenal yeniden önüme sözleşme koyarsa tabii ki imzalamak isterim.” diye konuştu.

Elneny bu sezon Arsenal formasıyla toplamda 30 maça çıktı ve 2 gol katkısı sağladı.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com