celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 23 Ekim 2021 443 Görüntüleme

İzmir Havalimanı Araç Kiralama

Araç kiralama ya da bir diğer adıyla rent a car hizmeti sadece turizm ya da yoğun yolcunun ya da nüfusun olduğu yerlerle direkt alakalı değil. Aslında araç kiralamanın avantajlarını bilen şahıslar ve şirketler araç satın almak yerine kiralamayı tercih ediyorlar. Özellikle büyük şirketlerin en büyük operasyonel maliyetlerinden biri olan araç kullanımları için yaygın olarak kiralamayı tercih ettiği biliniyor. Bakım, temizlik, hasar, vergi, sigorta ve kasko giderlerinin tamamı kiralayan şirkete ait olduğu için filo kiralamalarında kiralayan şirket çok büyük avantaj elde ediyor. Kaza ya da hasar sonrası hemen ikame araç tesis edilmesi ve araç giydirmeye de izin verilmesi, kiralayan şirketler için ek avantajlar olarak dikkat çekiyor.

Özellikle şehir dışına çıkıldığında ihtiyaç duyulan ve büyük firmaların yanı sıra çok sayıda küçük firmanın da bulunduğu araç kiralama sektöründe en yoğun araç kiralama hizmeti havalimanlarında gerçekleşiyor.

Araç kiralama sektöründe 2021 yılında saatlik hatta dakikalık araç kiralamaya da olanacak tanıyan yeni şirketler ön plana çıkmaya başladı.

Yılda 12 milyondan fazla yolcuya ev sahipliği yapan ve 80 binden fazla uçağın kalktığı Adnan Menderes Havalimanı bu rakamlardan dolayı en çok araç kiralanan merkezlerden biri olarak dikkat çekiyor. Bu özelliği nedeniyle de izmir havalimanı araç kiralama arama motorlarında en çok aranan sorgulardan biri.

Açıldığı 1987 yılından bu yana izmir havalimanı rent a car hizmeti veren çok sayıda şirketin ofisinin bulunduğu Adnan Menderes Havalimanı en çok araç kiralanan havalimanlarından biri.

İzmir Havalimanı Oto Kiralama

Türkiye’nin bir çok yerinde ucuz kiralama hizmeti veren çok sayıda firma olsa da bazıları hem eski model hem de sorunlu araçları kiraya verebiliyor. Yeni ve lüks araç kiralamak için kaliteli ve saygın bir firmadan araç kiralamanız hem kullanım hem de kullanım sonrasında sizin faydanıza olacaktır. Kaliteli ve yeni model araçların günlük kiralama ücretleri oldukça yüksek olabilir. Daha düşük ücrette araç kiralamak için orta segment araçları tercih edebilirsiniz. Bunlar arasında en bilinenleri Fiat, Renault ve Citroen marka araçlardır.

İzmir havalimanı oto kiralama hizmetinden güvenilir ve kaliteli bir firmadan hizmet alarak faydalanmak için Ema Car Rental firmasını tercih edebilirsiniz. Sadece İzmir Havalimanı’nda değil çok sayıda havalimanında da hizmet veren Ema Car Rental hızlı ve pratik araç kiralama imkanı sunuyor.

Ema Car Rental firması İzmir’de uluslararası standartlarda lüks ve orta segment araçlarla hizmet veren son derece köklü ve kaliteli bir firmadır. İzmir araç kiralama için Ema Car Rental firmasını tercih edebilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com