celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 7 Kasım 2021 382 Görüntüleme

Bennu Erez Kimdir ? İşte Merak Edilenler

Son yıllarda artan aile içi problemler beraberinde aile danışmanlığı kavramını da hayatımıza soktu. Aile içi problemlerine çözüm arayan bireylerin aile danışmanı arayışlarında karşılarına çıkan ünlü aile danışmanı Bennu Erez hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

2015 yılında mesleki eğitimini tamamlayarak aile danışmanlığı alanında çalışmalarını yoğunlaştıran Bennu Erez 1992 İstanbul doğumlu. Özellikle insan psikolojisi üzerine yaptığı çalışmalarla iletişimde yaşanan sorunlara yönelen Erez, America University Onaylı Uzman psikoloji (psychology expert) NLP uzmanlığı, Yaşam koçluğu ve İstanbul üniversitesi ilişki koçluğu eğitimlerini de başarıyla tamamladı.

2018 yılında Uluslararası Koçluk Derneği’nden ACC (Akredite Sertifikalı Koç) mentorluk eğitimi tamamlayıp Mentor unvanı da alan Bennu Erez hem alanında hem de kariyerinde yeni başarılara imza atmayı sürdürüyor. Son olarak 2020 yılında CTAA – Complementary Therapists Accredited Association uygulayıcı sertifikasını almaya hak kazanan ünlü aile danışmanı, hizmet verdiği alanda daha fazla fayda sağlamak için kendisini geliştirmeye ve yeni beceriler elde etmeye devam ediyor.

İnsan psikolojisi ve ilişkiler konusunda çalışmalarını sürdüren Bennu Erez öğrencilere sınav döneminde stresi azaltan önerileri ve aile ilişkilerine dair sunduğu tavsiyelerle son zamanlarda adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Ünlü aile danışmanı Bennu Erez’e LinkedIn hesabı üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://tr.linkedin.com/in/bennuerez

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com