celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 14 Kasım 2021 338 Görüntüleme

Eskişehir Haber Sitesi: Frigya Haber

Eskişehir’in en önemli online haber markalarından birisi olan Frigya Haber, farklı bakış açısı ve tarafsızlığını koruyabilmesi ile diğer haber sitelerinden net bir şekilde ayrılmaktadır.

Frigya haber, eskişehir haber içerikleri yanında etkin köşe yazarlarının hazırladıkları makaleler,  ilan, firma rehberi, online tv izleme platformu gibi ziyaretçi deneyimini üst seviyelerde sunan bir altyapıya sahiptir.

Site, “Taraf olunacaksa halktan tarafız” diyen ekibi ile bölge insanının hayatını etkileyen güncel haberler üretmeye devam ediyor. Konusunda uzman editörleri haber alma özgürlüğüne saygılı, kanunlara, ve ahlaka uygun haberler üretmek içi çok dikkatli davranıyor.

Eskişehir son dakika haberlerini anında aktarmak için 24 saat esaslı çalışan ekip, bugüne kadar bir çok haberi ilk yayımlayan haber sitesi olmuştur.

Frigya haber, bölgesel haber sitesi olmakla beraber toplumu ilgilendiren tüm konularda, önemli haberleri takip eder ve okuyucularına hızla aktarır.

Asayiş, ekonomik, eğitim, sağlık, medya, kültür sanat ve  yerel yönetimlerle ilgili haberler yanında Eskişehirspor haberlerine de ayrı bir önem vermektedir.

Haberleri web sitesinden takip edebileceğiniz gibi, Android ve IOS uygulamalarını marketlerden indirerek mobil cihazlardan da kolayca inceleyebilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com