celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 8 Mart 2022 350 Görüntüleme

Rust server kiralama nedir?

Rust Facepunch studios tarafından geliştirilen hayatta kalma tarzı oyundur. Çok oyunculu modda oynanılan Rust sunucular aracılığıyla oyuncuları bir araya getirir. Rust’da oynayabilmeniz için bir sunucuya katılmanız gerekmektedir.

Rust Server Kurma

Ekiphost ile Rust Server Kurma işlemi oldukça basitleşmiş durumda. Ekiphost’a giriş yaparak istediğiniz bir paketi satın alabilir ve anında Rust sunucu sahibi olabilirsiniz. Otomatik panel ve kurulum sistemiyle hiç beklemeden Rust server kiralama işleminize başlayabilir ve hemen rust sunucu sahibi olabilirsiniz.

Rust Oyununda Server Kiralamak

Günümüzde gelişen teknoloji sayesinde server kiralama işlemleri çok hızlı şekilde gerçekleşmektedir. Rust sunucunuzu teslim aldığınızda anlık olarak sunucunuzu yönetebilir ve istediğiniz komutu konsol üzerinden yazabilirsiniz.

Oyun içerisinde giriş yaparak kendinize yetki tanımlayabilir ve admin olup kendi sunucunuzu yönetmeye başlayabilirsiniz.

Rust sunucu satın alım işlemlerinde aylık, üç aylık ve altı aylık olmak üzere 3 farklı ödeme planı bulunmaktadır. Ekonomik paketlerle sizde hemen rust server kiralama işleminize başlayabilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

2024 SMM Panel Satın Al

2024 SMM Panel Satın Al

Tema Tasarım | Osgaka.com