celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 12 Mart 2022 357 Görüntüleme

Growtopia DL satın alma

Growtopia oyunu Ubisoft tarafından yayınlanan bilgisayar ve mobil platformlarda oynanılabilen multi player bir oyundur.

Growtopia içerisinde kendi dünyanızı oluşturup gelişebilir ve istediklerinizi yapabilirsiniz. Bunun için oyunda ihtiyaç duyulan şeylerden biri ise oyunun para birimi kabul edilen Diamond Lock’tur.

Growtopia Diamond Lock nedir?

Diamond lock oyun içerisinde para birimidir. Diamond lock ile gelişebilir ve Growtopiam ile DL satın alabilirsiniz. DL satın alarak diğer oyuncuların önüne geçebilir ve oyun içerisinde istediğiniz şeylere sahip olabilirsiniz.

Diamond Lock nasıl satın alınır?

Growtopia dl satın al işlemi aslında oldukça basit. Growtopiam sitesine giriş yaptıktan sonra istediğiniz miktarda DL’yi seçerek sipariş verebilirsiniz. Siparişiniz ardından DL çok kısa sürede teslim edilecektir. Böylece Diamond Lock’a hızlı şekilde sahip olabilir ve oyun içerisinden DL’nizi kullanmaya hemen başlayabilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com