celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 25 Mart 2022 317 Görüntüleme

2022 Yılının En İyi Sosyal Medya Uzmanı: Ferhat Tutuş

Son yıllarda dijital dünyada yaşanan gelişmeler ve pandeminin etkisiyle internet kullanımındaki artışla paralel olarak hem bireysel hem de kurumsal sosyal medya kullanımında da artış meydana geldi. Bazı firmalar ya da sosyal medyayı aktif kullanmak isteyen kişiler de profesyonel sosyal medya danışmanlığı almak için arayışa girmeye başladı.

Youtube’da artan kanal sayısı ve para kazanmanın aktif olması nedeniyle de bir çok insan içeriği üretmek için dijital platformlara yönelmeye başladı. Ürettikleri video içerikleri Youtube’a yükleyerek para kazanmaya başlamak isteyen kişiler de bu sefer de video içerik üretmek için danışmanlık arayışına girdi.

Bu iki önemli hizmeti de veren ve 17 Mayıs’ta düzenlenecek olan Türkiye Prestij Ödülleri’nde 2022 yılının en iyi sosyal medya uzmanı ödülünü alacak olan Ferhat Tutuş başarılı çalışmalarına da devam ediyor.

Çok sayıda firmaya Sosyal Medya Uzmanlığı ve Video içerik üreticiliği üzerine danışmanlık veren Ferhat Tutuş‘a kişisel Instagram hesabı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Instagram: @ferhattutuss

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

SMM Bayi Paneli

SMM Bayi Paneli

Tema Tasarım | Osgaka.com