celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 28 Mart 2022 370 Görüntüleme

Binance Alarm Kurma

Binance alarm kurma, takip ettiğiniz veya satın aldığınız coin fiyatları için alarm oluşturabilirsiniz. Alarm oluşturduğunuz zaman belirlediğiniz fiyatın altına düştüğünde veya belirlediğiniz fiyatın üstüne çıktığında size bildirim gelir. Siz de yatırım planınızı buna göre ayarlarsınız. Binance yatırım kurma nasıl olur? Sorusunu kendinize soruyorsanız şu şekilde anlatalım. Öncelikle satın aldığınız veya satın almayı planladığınız coin destek veya direnç kırma noktası belirlersiniz.

Sürekli telefon veya bilgisayar beklemek zor olduğu için alarm oluşturmak işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Alarm uygulamasında istediğiniz kripto birimine farklı türlerde alarmlar ekleyerek fiyat şu değerin üstüne çıktığında veya fiyat şu değerin altına düştüğünde, şu değerin üstüne çıktığında değişim şu şekilde olmaktadır gibi bildirimler alırsınız. 24 saatlik değişim değerinin üstüne çıktığında, 24 saatlik değişim rakamı şunun altına düştüğü veya çıktı şeklinde bildirimler alırken bunu oluşturarak gerçekleştirirsiniz.

Öncelikle telefonunuzun bildirim ayarlarını binance uygulaması için bildirimlerinize izin verdiğinizden emin olun ve alarm eklemek istediğiniz bildirimlere izin verin. Sonrasında binance uygulamasını açın ve alarm eklemek istediğiniz coin’i açtıktan sonra uyarı ekle butonuna tıklayıp talebinize göre alarm oluşturabilirsiniz.

Metamask Cüzdan Oluşturma

Metamask cüzdan oluşturma kripto para piyasasında işlem yapan herkes tarafından bilinmesi gereken en önemli kavramlardan biridir. Cüzdan kurulumu için öncelikle telefonunuza metamax uygulamasını girmeniz ve hesap açmanız gerekmektedir. Uygulamayı girdikten sonra bir hesabınız var ise hesap giriş yaparsınız yok ise hesap oluşturmanız gerekmektedir.

Hesap açmak için mail adresinizi ve en az 8 haneli şifre oluşturmanız sonrasında ise şifrenizi doğrulamak için girdiğiniz şifreyi tekrardan girmeniz gerekmektedir. İsterseniz her olasılığa karşı 12 kollu bir şifrede oluşturup kaydedebilirsiniz. 12 kelimelik bu kodu doğru olarak girdikten sonra hesabınız kuruluma hazır olur ve metamax cüzdan oluşturma işlemini gerçekleştirirsiniz. Telefonunuz Android işletime sahip ise Google Play Store üzerinden giriş yapmanız gerekmektedir. Telefonunuz App Store veya App Galeri sistemine sahipse bunlara uygun uygulama üzerinden hesabı yükleyerek kullanıcı adı ve şifre oluşturduktan sonra işlem sağlamamız da mümkündür.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Paramedik Maaşları 2022

Paramedik Maaşları 2022

Tema Tasarım | Osgaka.com