celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 1 Mart 2017 552 Görüntüleme

Uzmanlar Mevsim Geçişlerine Dikkat Çekti

Mart ayına girdiğimiz gün de uzmanlar mevsim geçişlerinde oluşacak hastalıklara karşı vatandaşları uyarmayı ihmal etmedi.

Mart ayına girdiğimiz gün de uzmanlar mevsim geçişlerinde oluşacak hastalıklara karşı vatandaşları uyarmayı ihmal etmedi.

Soğuk kış günlerini geride bıraktığımız ve yer yer 20 dereceye kadar hava sıcaklıklarının ardından uzmanlar bu tarz hızlı mevsimsel geçişlerde kendimizi iyi korumamız gerektiğine dikkat çekti. Eksi derecelerden birden 20 dereceye kadar çıkan hava sıcaklıklarına aldanan vatandaşlar kıyafetlerini inceltince hastalığa davet çıkartıyorlar.

Sabah ve akşam saatlerinde 0 dereceye kadar düşen hava sıcaklıkları dikkat edilmeyince hastalığa davetiye çıkartıyorlar. Öğlen saatlerinde artan sıcaklıklar nedeniyle kıyafetlerini incelten vatandaşlar akşam saatlerinde de aynı kıyafetle soğuğa maruz kalınca uzmanlar dikkat edilmesi yönünde uyarıda bulunmak zorunda kaldı.

Nitekim özellikle kıyı bölgelerimizde artan hava sıcaklıkları yaz havası yaşanmasına neden olurken akşam saatlerinde 10 derece birden düşen sıcaklıklar nedeniyle ani iklim değişikliği yaşayan bünye güçsüz kalıyor ve hasta oluyor.

Bu durumlara dikkat edilmesi gerektiği konusunda uyarılarda bulunan uzmanlar, hasta olduktan sonra da antibiyotik kullanımından kaçınılması gerektiğini ve doğal vitaminler alarak hastalığın atlatılabileceğini belirtti. Özellikle bol vitamin meyvelerin yenilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com