celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 8 Nisan 2022 311 Görüntüleme

E-Ticaret Nedir, E-Ticaret Sitesi Nasıl Açılır ?

Dijitalleşen dünyada, özellikle pandeminin de tüm dünyayı etkisi altına almasıyla beraber çok sayıda işletme yönünü e-ticarete çevirdiği gibi, yeni girişimciler de pazardaki pastanın büyüklüğünü görüp e-ticaret sitesi açma ve birşeyler satarak para kazanma arayışına girdi.

Hem pazar yerleri hem de kurumsal e-ticaret siteleri sayesinde çok sayıda yeni girişim ve geleneksel yöntemlerle ticaret yapan işletme kısa sürede markalaşma ve büyüme imkanı elde etti.

Kendi e-ticaret sitesi açmak isteyen işletmeler için piyasada çok sayıda e-ticaret paketi satan firma bulunmakla beraber, hem çok eski bir firma olması hem de güvenilir olması nedeniyle akınsoft e-ticaret paketleri çok sayıda kobi ve işletme tarafından tercih edildi. Tasarım noktasında da ne istediğini tam olarak netleştiremeyen firmalar hazır site scriptleri sayesinde arayüzleri canlı olarak izleme ve kullanma imkanı elde etti.

Bir web sayfasının olmazsa olmazı olan ve web sitesi yaptıranların ya da açmak isteyenlerin bilmesi gereken 2 önemli öğe vardır. Birincisi sitenin ismi olan alan adı, diğeri ise sitenin yayınlanmasını sağlayan barındırma hizmeti olarak da arayabileceğiniz hosting terimidir. Arama motorlarına hosting satın al yazarak çok sayıda hosting firmasının web sitesine ulaşabilir, hem özellik farklarını hem de fiyat farklarını net bir şekilde görerek kıyaslama yapabilir ve uygun bulduğunuz firmadan hosting hizmeti satın alabilirsiniz. Hosting hizmeti alırken firmanın geçmişine ve güvenilir olup olmadığına bakmayı unutmayın.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com