celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 8 Nisan 2022 382 Görüntüleme

PREFABRİK WC İLLERE GÖRE POPÜLERLİĞİ

Özellikle son zamanlarda üzerinde görmüş olduğu kadarıyla prefabrik mobil tuvalet ürünleri ya da prefabrik wc üniteleri popülerliğinin gittikçe arttığını gözlemliyoruz. Konumuza bakacak olursak artış periyodunda olan bu ürünleri neden arttığını şu şekilde izah edebiliriz. Hazır mobil tuvalet ürünlerinin artmasının en temel sebebi hızlı şekilde kurulması ve yerine yerleştirilmesi dir.

Normal olarak betonarme yapılar yapıldığı zaman oldukça fazla zaman kaybı olacağından dolayı bu gibi ürünlerde ise zaman kaybı en az minimum seviyeye kadar inmiş yüzeylerde dir. Bu nedenledir ki bu gibi yapılar sürekli yapılır ve kullanılır hale gelmiştir. Bir yapının gelişmesi ancak talep doğrultusunda olacaktır. Talep arttığı süre boyunca güvenlik kulübeleri gibi örneğin de bahsedecek olur isek seyyar tuvalet kabinlerinde hem satışları olsun hem de taleplerinde artan oranda pazar payı doğru orantılı olarak ilerleyecektir.

PREFABRİK MOBİL TUVALET KABİNLERİN ÜRETİM YERLERİ

Prefabrik tuvalet kabinlerinin üretim yerleri özellikle Marmara bölgesinde yer almaktadır. Diğer bölgeler iç Anadolu Akdeniz gibi ve Ege kısımlarında da yine üreticiler bulunmaktadır. Ama ekstra yani genel itibariyle en fazla üreticinin olduğu kısım Marmara bölgesinde yer almaktadır. Buradan talep edilir. Hem ürün Avrupa ve bölgesi olsun Asya bölgesi olsun veya yurtiçi birçok noktaya hızlı ve süratli bir şekilde ulaştırılması hedeflenmektedir. Firmamızda Marmara Bölgesi içerisinde yer alan üretici firmalar arasındadır.

Bizden istenen herhangi bir prefabrik tuvalet siparişi aldığımız zaman öncelikle müşterinin tüm ihtiyaçlarını göz önüne alıyoruz. Bu ihtiyaçları düşünerek onlar için daha nasıl iyi ve pratik kullanacaklarını ve uzun ömürlü kullanmaları için gerekli ar-ge çalışmalarımız da günden güne sürekli iletiyoruz. Geri bildirimi almış olduğumuz eski siparişlerden ne gerek var ise başka talep ve önerileri de dikkate alarak yeni ürün geliştirmeleri de bunları gündeme getiriyor ve sürekli çalışıyoruz.

KONTEYNER KABİN DUŞ ÇEŞİTLİLİĞİNİN ÖNEMİ

Konteyner olsun veya güvenlik kabinlerinde çeşitliliğin önemi çok fazla önemlidir. Çünkü herkes tek üniteli yani 110 x 110 ölçüsünde veya 150 x 150 ölçüsünde ürün almak zorunda değildir. Kimisinin ihtiyacın da en az 3-4 tane güvenlik personeli bulunabilir. Bu gibi durumlarda da bu nedenden dolayıdır ki ürün çeşitliliğinin önemi oldukça fazladır. İster ofis olarak kullanımlarda isterseniz bilet kabini veya ekmek büfesi olarak kullanımlarda da ürünlerinin genel itibariyle geniş ve çeşitli olmasının en temel sebebi bütün pazar alanlardaki ihtiyaçlarını göz önüne alınan ona uygun olarak üretimlerin yapılmasıdır.

HAZIR WC PREFABRİK ÜRÜNLERİNDE TAŞIMA DURUMU

Genel itibarıyla sipariş verdiğiniz her ürün bir nakliye aracı üzerinde sizlere ulaştırılacaktır. Buradan teslim aldığınız ürünü uygun alet ve ekipmanlar yardımı ile yerine indirmeniz gerekmektedir. Örnek vermek gerekecek o Louise üzeri x 2 etmiş gibi bir wc duş kabini aldığınızı varsayalım ve bunu indirmek için elbette 2-3 kişi ile beraber yapamazsınız. Çünkü ya forklift kere çekecektir. Ya da bir vinç yardımıyla ürünü olduğu yere rahat ve pratik bir şekilde indirebilirsiniz. Bu nedenledir ki almış olduğunuz ürünün yapısı itibariyle indirme durumlara yerine kurma durumları değişkenlik gösterebilmektedir.

Eğer bu konu üzerinde çok fazla takılıyor iseniz veya gerekli yardım ve destekleri almak istiyorsanız, hemen yetkili firma temsilcilerimizle bilgi alışverişinde bulunmanızı önemle rica etmekteyiz.

KONTEYNER KABİN DUŞLARI KURMADAN ÖNCE

Yeni almış olduğunuz konteyner tuvaletleri kurmadan önce bir takım aşamalar bulunmaktadır. Özellikle bu ürünün daha ileride sorunsuz bir şekilde kullanımları için en önemli hususların arasında kapının kasmaması yer almaktadır. Kapının kasması kurulduğu zeminin düz olmamasından dolayı ileride yaşayacağınız. En temel sorunlar arasına gelecekler bu nedenle aldığınız her ürün net ve düz bir zeminde olmasına özellikle özen göstermeniz gerekmektedir. Çünkü düzlemin her zaman ürünün daha sağlıklı ve uzun ömürlü kullanılması aşamasında sorunsuz bir şekilde kullanımına mümkün kılacaktır.

PREFABRİK TUVALET ÜRÜNLERİN KURULUMDAN SONRA BAKIMI

Almış olduğunuz bütün prefabrik kabinler veya seyyar verecekler belli başlı en temel bakım araçları ile rahatlıkla yapabilirsiniz. Deterjanla veya buna benzer temizlik malzemeleri ile kurulumdan sonra temizlik işlemlerini ve var ise bakım işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Çünkü size zaten önceden hazır olarak gelen bu ürünler belirli bir dayanın koşulları altında yapılmaktadır. Bunlar ise bizim araştırmalarımız ve geliştirme lerimiz sonucu ulaştığımız sonuçlar altında ürünlerimize yansıttığımız her biri önem taşıyan değerler bütünüdür.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com