celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 15 Şubat 2017 690 Görüntüleme

Recep İvedik 5 Vizyona Girmeden Rekor Kırdı

Şahan Gökbakar'ın televizyon programındaki bir karakterden yola çıkarak çekmeye başladığı Recep İvedik filminin son serisi Recep İvedik 5 daha vizyona girmeden satış rekorları kırdı.

Şahan Gökbakar‘ın televizyon programındaki bir karakterden yola çıkarak çekmeye başladığı Recep İvedik filminin son serisi Recep İvedik 5 daha vizyona girmeden satış rekorları kırdı.

Başrolünü Şahan Gökbakar’ın oynadığı Recep İvedik filminin dördüncüsü 2014 yılında vizyona girmiş ve 7 milyon seyirci sayısına ulaşarak 72 milyon TL hasılat yapmıştı. Geçtiğimiz aylarda çekimine başlanan Recep İvedik 5 filminin biletleri satışa çıktığından beri 500 bin satış rakamına ulaşarak yeni bir rekorun sinyallerini film daha vizyona girmeden verdi. Şahan Gökbakar’ın senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı filmi kardeşi Togan Gökbakar yönetti ve film İstanbul, Antalya, Üsküp’te çekildi. Filmde Şahan Gökbakar’a Orkan Varan ve Deniz Ceylan eşlik ediyor.

Recep İvedik film serisine 2008 yılında başlayan Şahan Gökbakar 9 senede filmin beşincisini çıkararak seriyi devam ettireceğinin de sinyallerini verdi. Filmin fragmanı da Youtube’da 30 milyona yakın izlenme sayısına ulaştı.

Uluslararası bir turnuvada Türkiye’yi temsil eden ekibin lideri olarak yarışmalara katılan Recep İvedik, sakarlıkları ve başarıları ile izleyicileri güldürmeye çalışacak.

Recep İvedik filmi ilk çıktığı günden bu yana sanatsal bir yanı olmadığı gerekçesiyle sinema eleştirmenleri tarafından defalarca eleştirilmesine rağmen her seri rekor kırmayı başardı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com