celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 21 Şubat 2017 782 Görüntüleme

Nihat Doğan O Gelin Adayına Çattı

Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programınının reyting aracı Hanife için Nihat Doğan Beyaz TV'de ağır ithamlarda bulundu.

Zuhal Topal‘ın sunduğu izdivaç programınının reyting aracı Hanife için Nihat Doğan Beyaz TV’de ağır ithamlarda bulundu.

Başörtülü olması ve yıllardır izdivaç arayışında olması nedeniyle zaman zaman ağır bir şekilde eleştirilen Hanife’nin reytingler düşünce programdan ayrılması, kısa süre sonra da programa gösterişli bir şekilde tekrar katılarak izdivaç arayışını sürdürmesi de yaşananların bir senaryodan ibaret olduğunu düşünülmesine neden olmuştu. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı programın yorumcusu Nihat Doğan, Hanife’ye sert yüklendi.

Nihat Doğan’a sosyal medya hesabı üzerinden yanıt veren ünlü gelin adayı Hanife ise Doğan’ın zihniyetiyle alay etti.

Bu tarz programların toplumu yozlaştırdığını ifade eden Nihat Doğan, programların dini değerlerle de alay ettiğini ve ayaklar altına aldığını belirtti. Hanife’nin başörtü takmasıyla ilgili de yorumlarda bulunan Doğan, başörtünün tek amacının başı örtmek olmadığını, nefsi örtmek olduğunu ifade eden Doğan, Hanife’nin her gün farklı erkeklerle dans etmesini eleştirirken, Hanife’nin başörtüsünü çıkarsa ve o yaptıklarını mini etekle yapsa, daha az günaha gireceğini belirtti.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com