celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 11 Nisan 2022 329 Görüntüleme

Ankara Reklam Ajansı Gri Kent Reklam Ajansı

Hizmet verdikleri markaların büyümesine katkı sağlamak ve cirolarını artırmayı hedefleyen bir çalışma prensibi belirleyen Gri Kent Reklam Ajansı başarılı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. 360 derece ajans hizmeti sunan ve verdiği hizmetler arasında web tasarım, arama motoru optimizasyonu, grafik tasarım ve yazılım başta olmak üzere çok sayıda hizmet kalemi bulunan ajansın merkezi Ankara’nın elit semtlerinden Çankaya.

Ankara reklam ajansı kimliğiyle ön plana çıkan Gri Kent, onlarca referansı ile işini ne kadar doğru ve kaliteli yaptığını da bir kez daha gözler önüne sermiş durumda. Kendisinden hizmet alan firmalara daha önce karşılaşmadıkları özgünlükte ve prensipte hizmet/ürün sunan firmanın bu çalışma şekli diğer ajanslardan bir adım önde olmasını sağlayan en büyük etkenlerden biri olarak göze çarpıyor.

Firmanın bu başarılı işleri referansını artırırken, bu referanslar sayesinde de yeni müşteriler elde etmesini sağlıyor. Müşteri memnuniyet odaklı çalışan reklam ajansı dijital dünyanın bütün nimetlerini müşterilerine sunuyor.

Son yıllarda pandeminin de etkisiyle tüm dünyada sayısı hızla artan e-ticaret siteleri yeni girişimler ve başarılı sonuçlar ortaya çıkarınca çok sayıda yeni girişimci ve mevcut şirketler yönlerini e-ticarete çevirdiler. Bu da sadece ülkemizde senede 30 milyar dolara yakın bir işlem hacmine sahip e-ticaret sektörünü doğurdu. Pastanın büyük bir kısmı pazar yeri firmalarında olsa da e-ticaret sitelerinin hacmi de her geçen gün büyümeye devam ediyor. Gri Kent Reklam Ajansı ndan e-ticaret çözümleri noktasında da hizmet alabilirsiniz.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com