celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 14 Nisan 2022 341 Görüntüleme

Yıldız Haritası (horoskop) Nedir? Ücretsiz Doğum Haritası

Astrolojik alanda uzman olmasanız da kendinize ait son derece detaylı yıldız haritanızı çıkarabilirsiniz. Haritanızı çıkarmak için doğum anınıza ait tarih ve saat verilerini ve doğduğunuz yerin coğrafi konumunu formdan seçmeniz yeterlidir. Haritamı hesapla butonunu tıkladığınız anda saniyeler içerisinde haritanızı görebilirsiniz.

İlk dönemlerde astroloji uzmanlarının pek çok matematiksel işlem yaparak binbir emekle çıkarmak zorunda kaldıkları doğum haritalarını, bu zamanda sitemizin doğum haritası hesaplama sistemi ile astroloji bilmeyenlerce bile çıkarmak ve tüm detaylarını görüntülemek mümkün hale geldi.

Doğum haritası oluşturulurken işlemlerde kullanılacak olan saat bilgilerinin doğruluğu büyük önem teşkil eder ki, kimi hallerde birkaç dakikalık sapmanın bile tüm astrolojik yerleşimi yanlış yönde etkileyeceğini bilmek gerekir. Astroloji haritalarının sağlıklı bir biçimde oluşturulabilmesi ve anlamlarının izah edilebilmesi için, kişinin doğduğu anın tam olarak bilinmesi gereklidir. Sitemizde ücretsiz bir şekilde sunduğumuz doğum haritası programı da, gün, ay, yıl ve saat olarak giriş sağlayacağınız bu bilgiler ışığında kişiye özel natal (doğuma) harita sonucunu yorumuyla birlikte vermektedir.

İnternet üzerinde yayında olan birçok ücretsiz natal harita servisi bulunduğunu görüyoruz. Bu siteleri ziyaret ettiğimizde, önemli bir kısmının yalnızca astroloji sembollerini gösterdiğini, fakat bu sembollerin ne şekilde yorumlanacağını herkes için anlaşılır biçimde izah etmekte yetersiz olduğunu görüyoruz. Oysa ki astroloji alanında uzman olmayan kişiler detaylı doğum haritası verilerini görmek isterler. Bu sebepledir ki astroasist.com olarak detaylı açıklamaları veren bir doğum haritası sitesi olarak yayınlarımızı sürdürüyoruz.

Yıldızların konumları her dakika değişse de, natal haritalar doğum anına bağlı kalınarak uzayın bir resmi niteliğinde olmasından dolayı sabittir.

Astrolojik harita hesabı yapmak deneyim ve uzmanlık sayesinde mümkün olan, herkes tarafından yapılamayacak bir iştir. Bu sebeple astroloji uzman olmayanların herhangi birisine ait doğum anına ait yıldız haritasını çıkarması, gereken astrolojik bilgilere sahip olmadan olasılık dahilinde değildir. Ancak teknoloji çağında olduğumuz bu günlerde tüm hesaplamaları kolayca yapabilen bilgisayar programları oluşturulmuştur. Biz de uygulamamızı kişisel doğum haritanızı en kolay şekilde çıkarmanız için tasarladık.

Gök günlüğü denilen kitapçıklar özel bir tarihe göre gezegenler ve Güneşin yerleşimlerini tespit etmek için kullanılan teknik verilerden oluşur. Bu bilgileri inceleyerek, astrolojik konumları görebilirsiniz fakat, gerek harita oluşturma ve gerekse sembolleri okuma ve yorumlama işinde tıkanabilirsiniz. Haritadaki teknik tabirlerin okunması yalnızca profesyonel astrologlar tarafından yapılması imkan dahilinde olan oldukça zor bir iştir. Böyle bir hizmet için uzman astrologlardan ücretli danışmanlık hizmeti alabilir ya da internet sitemizin ücretsiz hesaplama aracından faydalanabilirsiniz.

Doğum haritası bir kişinin doğduğu zamanda bulunduğu yere ait astrolojik tesir kabiliyeti olduğu kabul edilen Güneş, ay ve diğer gezegenlerin yerlerini ve aralarındaki geometrik ilişkiyi gösteren bir haritadır.

Astrolojik işaretlerin kısmen yoruma dayalı tarafları olmakla birlikte, aslında genelde aynı anlamlara işaret eder. Bu nedenden dolayı yüzde yüz olmasa bile aynı kişiye ait farklı doğum haritası sonuçları bir birleri ile örtüşür.

Basitçe tarif etmek gerekirse ücretsiz bir doğum haritası astroloji alanındaki uzmanların sahip oldukları bilgilerin teknoloji ile birleşmiş ve bilgisayar programlarına aktarılmış halidir.

Yükselen Burç (ASC Ascendant) Nedir? Nasıl Yorumlanır?

Web sitemizdeki yazılım sayesinde, hiç bir astrolojik bilgiye ihtiyaç duymaksızın yükseleninizi bulabilirsiniz. İzleyeceğiniz yol son derece basit. Tabi ki doğduğunuz andaki saati kesin bir doğrulukla bilmeniz kaydı ile. Sitemizdeki yükselen burç hesaplama kısmına, doğduğunuz andaki saati ve doğduğunuz şehri yazın, ardından çıkan hesapla butonunu tıkladığınızda işleminiz tamamlanacaktır.

Yükselen burç (1.Ev) doğduğunuz saatte bulunduğunuz lokasyona göre, doğu tarafında yükselmekte olan burca verilen addır. 12 evlik sisteme göre tertip edilmiş olan yıldız haritanızdaki birinci evinizdir. Ekseriyetle insanlar kendisini Güneşin bulunduğu burca göre izah etseler de, dışarıdan bakılınca başkalarınca daha farklı şekilde görünebilirler. Çünkü dış görünüş kesinlikle yükselen burcumuz ile ilgilidir.

Bilindiği üzere, Güneşin ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla belirli dönemlerde saatler ileri/geri alınırlar. Son birkaç senedir ülkemizde bu ileri saat uygulaması kullanılmıyor olsa da, yükseleni tespit edilecek kişinin doğduğu sene içerisinde bu yönde bir uygulamanın var olup olmadığı netleştirilmeli ve tüm hesaplar bu parametreye göre şekillendirilmelidir.

1. Ev konumundaki burcun ne manaya geldiği ve ne tür özellikler verdiği, hesaplamanın ardından ele geçen bilgilerle beraber verilmektedir. Astrolojide yükselen burcun önemi genelde daha çok bilinen Güneş burcundan bile fazladır desek aslında doru söylemiş oluruz. Çünkü doğum haritalarındaki 1. Ev bulunduğunda tüm yıldız haritasının ayrıntıları da bulunabilecek demektir. Astroloji analizlerinde öngörüler mutlaka yükselene yerleşen burca göre yapılır. Bu da yükselenin ehemmiyetini anlatan yeterli bir göstergedir aslında. Şehir ve doğum saati bilgilerinizi girerek muhakkak yükselen konumunuzu tespit edin. Bu tespit, kendi özelliklerinizi daha iyi anlamanızı, dış dünyaya nasıl göründüğünüzü hızlıca bilmenizi mümkün kılar.

Yükselenin bulunması için ephemeristen faydalanılır. Bu çizelgeler sıradan insanlar için anlaşılamayan karmaşık bilgilerden oluşur. Bu çizelgelerden tam olarak yararlanmak için astrolojide uzmanlık seviyesinde bilgi ve beceri sahibi olunması gerekmektedir. Yükselenin bulunmasında en güvenli ve garantili yöntemlerin başında bir astroloji uzmanından yardım almak ve çeşitli yazılımlar kullanmak gelir. Bizim astroloji yazılımımızı da bu iş için güvenle kullanabilir, ASC (Ascendant) burcunuzu kesin bir doğrulukla öğrenebilirsiniz.

Bilgi kirliliği fazla olan internette yükselen hesaplama yöntemleri ile alakalı araştırma yaparken bir birinin aynı basit tabloları görmüşsünüzdür. Yükselen burcun hesaplanması hususunda doğru bir bilgi ortaya koyan gösterildiği gibi basit bir yükselen burç bulma tablosu bulunmamaktadır aslında. İncelediğiniz bir çizelgede, doğum yeri bulunmuyor ve yalnızca Güneşin konumu ve 2 saat ara ile yükselen burç değişimi yapılıyorsa itibar etmeyin. Çünkü en doğru yükselen burç bulma işlemlerinde enlem/boylam derecesi, yerel saat farkı ve bununla birlikte yaz/kış saati uygulaması olmazsa olmaz öneme sahiptir.

Ücretsiz Güneş Burcu Raporu Çıkarma Servisi

Güneş’in konumlandığı burcunuz doğal yapınızı ve hayatınızın genel seyri esnasında sabit şekilde devam eden öz benliğinizi belirler. Bu sizin aslında dışarıya bakan öz varlığınızdır. Gerçekte yaşam kaynağımız olan Güneş, sistemin merkezinde bulunur ve buna paralel şekilde burcunuzdaki Güneş de benzeri olmayan şahsi odak noktanızı belirtir. İçsel özelliklerinizi daha iyi anlayabilmek için sitemizdeki burç tespit etme sisteminden yararlanabilirsiniz. Güneş, astrolojik sistemdeki en parlak güç olduğu gibi, doğum haritanızda da en önemli güç olarak yorumlanır. Bu enerji, öz kimliğinizle ve hayatınızı sürdürdüğünüz müddetçe ne yönde geliştiğinizle bağlantılandırılır. Kabiliyetlerinizi dış dünya ile hangi yolla etkileşime aldığınızı ortaya çıkarmakla birlikte sahip olduğunuz şeylerin, amaçlarınızın ve içsel benlik duygunuzun temel yapısını oluşturur. Yaşlandıkça, Güneş burcunun tesiri artar çünkü bu dönemde, aslında kim olduğunuz konusunda kendinizi daha iyi anlamış olursunuz.

Ücretsiz Ay Burcu Hesaplama Kişiye Özel Yıldız Haritası

Ay’ın pozisyon aldığı burç insanlara göstermediğimiz iç konuları ifade ediyor olması sebebiyle duygusal tepkilerimizle ilgi pekçok mesele Ay’ın bulunduğu burçla doğrudan ilgilidir ki, bize zevkli gelen konular ve alışkanlıklarımız da Ay burcumuzun tesiri altındaki konular arasındadır. Hislerimiz üzerindeki tesiri nedeniyle hayatımızın pekçok alanını tam manası ile etkisi altında bırakabilir ancak, en önemlisi ikili ilişkileri etkilemesidir. Doğum haritamızdaki Ay burcu aynı zamanda sevgi beklentimizi, beslenme alışkanlıklarımızı ve duygusal anlamda rahatlama ihtiyaçlarımız da belirler.

Ay’ın bir anlamda koruyucu olarak Güneş’in çevresinde turlaması ve Güneş’in ışıklarını yansıtması gibi, haritamızdaki Ay da kendimizi nasıl koruduğumuzu, kendimizi nasıl güvende ve rahat hissettirdiğimizi gösterir.

Kendinizin ya da tanıdığınız bir kişinin duygusal dünyasını bilmek için, web sitemizdeki Ay burcu hesaplama aracından yararlanabilirsiniz. Şayet haritanızdaki Ay’ın hangi burçta olduğunu öğrenme merakı içerisindeyseniz doğum bilgilerinizi ilgili bölümlere girmeniz gerekiyor. Ardından hesapla butonuna tıklayın. Bu kadar basit. Şayet başka bir kimseye ait Ay burcu verilerine ulaşmak isterseniz o kişiyle alakalı doğum saatini, Ay’ın şuanki pozisyonunu bilmek istiyorsanız bugünün tarih bilgilerini formdaki ilgili kutucuklara yazmanız gerekiyor. Bununla beraber o tarih ve saat içerisinde Ay’ın hangi burç konumunda olduğunu ve o konumda hangi anlamlarda yorumlandığını okuyabilirsiniz.

Çoğu astrolojik hesaplamada olduğu gibi, Ay burcu tespiti için de doğum saatinin net olarak bilinmesi gereklidir. Bu bölümün doğruluğu çok önemlidir, çünkü sadece küçük bir saat farkı tamamen farklı bir burcu gösterebilir, bu nedenle emin olmak adına mutlaka titiz davranılması gerekir. Net bilgilere sahip olduğunuzda, sitemizdeki gibi iyi bir çevrimiçi hesaplama sistemi doğru sonuca ulaşmanıza olanak sağlayacaktır.

Duygusal alanlardaki hayli konuda etki sahibi olan Ay’ın haritadaki konumu astrolojiyle ilgilenenlerin özellikle inceledikleri temel konulardandır. Natal haritada, Ay’ın burçlara göre pozisyonu, özellikle çevremize içgüdüsel manada nasıl tepki verdiğimizi bildirir.

Merkür Burcu Hakkında Tüm Detaylar ve Özel Haritanız

Merkür pozisyonunuzdan aldığınız etkiyi görebilmek için Merkür burcu bulma programımız aracılığı ile bu tespiti yapmanız gerekir. Burçlardaki Merkür’ümüz iletişim yöntemimiz üzerinde etkili olduğundan, ve düşünce sürecimizi şekillendirdiğinden dolayı, yaşamımızın her yönünde etki sahibidir. 12 burcun her birinde farklı özellikler gösteren Merkür burcumuz, zeka potansiyelimizi ve bu zekayı nasıl aktive ettiğimizi gösterir. Burçlardaki Merkür düşünsel özelliklerimizi, yazarlık yeteneğimizi ve başkalarıyla iletişim kurma kalitemizi söyler. Yıldız haritasındaki Merkür’ün konumu, kalıpları tanımlama, bilgi işleme ve başkalarıyla paylaşma şeklimizi koyar ortaya. İlk kez karşılaştığımız birisinin, aslına bakarsanız Güneş’in bulunduğu burcu ile değil, Merkür burcu ile diyaloğa gireriz.

Ücretsiz Venüs Burcu Çıkarma Servisi

Venüs burçlar kuşağında hareketliliğini sürdürürken, günde kaba olarak 1° lik yol kateder. Bu, bir burçta neredeyse bir ay konakladığı manasına gelir. Bununla birlikte her 18 ayda bir retroya girer ki, Venüs’ünüzün konumunu belirlemenin en kestirme yöntemi doğum haritanıza bakmak ve doğum gününüzde hangi burçta olduğunu belirlemek için çevrimiçi bir Venüs burcu hesaplayıcısı kullanmaktır. Astrolojide Venüs değerlere işaret ettiğinden estetik anlayışımız ve maddi varlıklarımızla ilişkilerimizi düzenler. Ama belki de daha önemlisi, Venüs burcumuz sevgiye bakış açımızı, merhamet etme şeklimizi, aşka verdiğimiz önemi gösterir. Muhtemel aşkınızla aranızdaki romantik uyumu hesaplamak için Güneş burcundan hareket etmek kısıtlı da olsa bilgi verir fakat, Venüs burcunuzu öğrenmek tam olarak aşkın kalbine inmenin en etkili yoludur.

Mars Burcu Nedir? Nasıl Yorumlanır?

Diğerlerine oranla Mars hızlı bir şekilde hareket eden bir gök cismidir ve hangi tarihler arasında gerilediğine bağlı olarak 2-7 ay arasında her hangi bir burçta kalabilir. Astrolojik verilere göre Mars’ın tüm burçlar kuşağını tamamlaması yaklaşık 2 sene sürer. Bu 2 yıllık döngüyü tam manada tespit edebilir, an itibarı ile neler yaşadığınıza ve neler hissettiğinize göre farkındalık geliştirirseniz, önümüzdeki dönemde ne şekilde harekete geçeceğiniz ve enerjinizi hangi yolla kullanacağınız ile ilgili ipuçları alabilirsiniz. Astrolojik haritadaki Mars’ın katkılarını öğrenmek, harekete geçme biçiminiz ve motivasyon kazanmak için ihtiyaç duyduğunuz şeyler hakkında fikir verici bir işlemdir. Bu bilgiler, enerji düzeyinizi yükseltmenize ve yaşamınızı daha kolay hale getirmenize imkan tanıyabilir. Astroloji haritanızdaki Mars’ın pozisyonunu kolayca tespit etmek için Mars burcu hesaplama uygulaması kullanmak avantaj sağlar.

Ücretsiz Jüpiter Burcu Hesaplama Sistemi

Jüpiter’in astrolojik konumunu bilmenin farklı yollarını kullanabilirsiniz. Bir astroloji programından yararlanarak bir tek tıklamayla Jüpiter’inizin konumunu hızlıca hesap edebilirsiniz, tabiki doğum tarihinizi ve yılınızı bilmeniz gerekir. Ayrıca çevrimiçi Jüpiter transit tablosunu kullanarak tarihleri ​​de gözden geçirebilirsiniz. Astroloji haritanız elinizin altındaysa Jüpiter’inizin bulunduğu burcu bu şekilde de tespit edebilirsiniz. Şayet net bir şekilde bu pozisyona detaylı şekilde göz atmak isterseniz Jüpiter burcu uygulamamızdan faydalanabilirsiniz. Jüpiter’in haritadaki yerleşimi sizinle ilgili fark edebileceğinizden daha fazla konuyla ilgilidir, algısal genişliğinizi ve bilincinizi yükseltme yollarını ortaya çıkarır. Genişlemeyi sembolize eden Jüpiter genelde beraberinde bol miktarda doğruluk ahlakı da verir. Jüpiter’in konumlandığı burcu iyi derecede anlamanız, daha fazla şansı hayatınıza çekmenize imkan verebilir.

Astroloji ve Burçlar – Satürn Burcu Hesaplama

Satürn, gezegeni burçlarda yaklaşık olarak 30 ay süreyle konaklar ve doğduğunuz andaki burca yeniden dönmesi 28 ila 29 yıl arasında bir zaman alır. Bu tekrar geldiği konuma Satürn’ün Dönüşü adı verilir ve bu bir reşitlik süresidir. Bu, benzer yaştaki insanların birbirine benzeyen hayat dersleri aldığı manasındadır. Websitemizde yer verdiğimiz Satürn burcu bulma sistemi yardımıyla Satürn’ün bulunduğu lokasyonu bulabilirsiniz. Natal haritada, Satürn’ün burç ve eve göre konumu, kendi sınırlamalarımızı, korktuğumuz şeyleri ve sorumluluklarımızı gösterir. Satürn’ün bulunduğu burç sorumluluklarımızla olan ilişkimizi açıklayabilir ve bununla beraber, esasen ifade edemediğimiz ve üstelik karakterimize ait olarak özümsediğimiz özelliklere de işaret edebilir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Fivem VDS ve Samp Server

Fivem VDS ve Samp Server

Tema Tasarım | Osgaka.com