celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 10 Mart 2017 766 Görüntüleme

Cem Yılmaz Takipçisine Küfürlü Yanıt Verdi

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, yapımcılığını üstlendiği filmle ilgili attığı tweetlere takipçilerinin sürekli reklam yapma mesajına küfürle yanıt verdi.

Komedyenliğin yanı sıra Cem Yılmaz Fikir Sanat adlı şirketinin üzerinden film yapımcılığı da yapan ünlü komedyen Cem Yılmaz, yapımcılığını üstlendiği son filmi Deli Aşk ile ilgili atılan tweetlere tepkisiz kalamadı. Filmin fragmanını resmi Twitter hesabından paylaşarak reklam yapan Cem Yılmaz, takipçilerinin sürekli reklam yaptığını ima eden mesajların ardından işinin bu olduğunu ifade etti. Attığı tweette küfürlü bir kelime de kullanan Yılmaz daha sonra reklam çekimine gidiyorum diyerek tepkisini sonlandırdı.

Emrah ve Murat Kaman kardeşlerin senaryosunu yazdığı Deli Aşk filminde Kardeş Payı dizisinden tanıdığımız ve yine Kardeş Payı’nın senaristlerinden olan Emrah Kaman başrolde oynarken, Cem Yılmaz da ufak bir rolle kamera karşısına geçerek genç
oyunculara destek oldu.

Son yılların parlayan yıldızlarından olan Emrah Kaman başrolünü oynadığı ve senaryosunu yazdığı ilk sinema filmi 2015 yılında çektiği Kaçma Birader olmuş, film gişede de büyük başarı yakalamıştı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com