celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 27 Mart 2022 305 Görüntüleme

Sigara Bırakma Yöntemleri

Sigaraya aşırı düşkünlük olarak adlandırılan sigara bağımlılığı, sigarayı sürekli tüketen kişilerin özelliğidir. Sigarayı bırakmakta zorlanan kişiler, bunun için türlü yolları denerler ve bu yollarla artık sigaradan kurtulmayı arzu ederler. Sigara bırakma konusunda denenmedik metot bırakmayanlar artık başka tedavi arama eğilimine girerler. Kolay yoldan sigara bırakma yöntemleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Biorezonans Terapisi

Biorezonans terapileri sonucu, insanlar sigara bırakma eğilimine girerler. Biorezonans yöntemiyle vücudun sigara içme eğilimi sonlandırılmış olur. Bu tedavi yöntemiyle, sigara vücuda yabancı bir madde olarak tanıtılmış ve vücudun o şekilde kabullenmesi sağlanmış olur. Nikotin isteği ve bağımlılığı, vücudun maddeye karşı olan toleransını hissedilir şekilde ortadan kaldırmıştır. Çeşitli seanslar uygulanan terapi, etkin ve kalıcı bir sigara bırakmayı beraberinde getirir. Biorezonans terapisi yoluyla sigara toksinleri yok etmek için uyarılır.

  • Ozon Tedavisi

Ozon, enzim sistemlerini ve hücre ögelerini uyararak vücudun kendine has antioksidan korumasına hız kazandırır. Antioksidan enzimlerin kanda hızla artması, vücudun kendisine zararlı bulduklarını engeller. Böylelikle çeşitli yollarla insan bedenine giren ya da metabolizma sonucu üretilen insan sağlığına zararlı kimyasallar, ortadan kalkar.

Sigarayı bırakmayı kolaylaştırıcı yöntemlerden biri de ozon tedavisidir. Ozon tedavisi sayesinde insanlar, daha hızlı ve pratik şekilde sigara bırakma eğilimine girerler. Ozon tedavisi, vücudun oksijen bakımından zenginleşmesini sağlar ve sigarayı bırakma konusunda iradeli davranışa zemin hazırlar.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Paramedik Maaşları 2022

Paramedik Maaşları 2022

Tema Tasarım | Osgaka.com