celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 10 Mart 2017 862 Görüntüleme

İşte Benim Stilim’de O İsim Kovuldu

Ekranların sansasyonel yarışma programlarından İşte Benim Stilim jürilerinden İvana Sert, Acun Ilıcalı tarafından programdan kovuldu.

Ekranların sansasyonel yarışma programlarından İşte Benim Stilim jürilerinden İvana Sert, Acun Ilıcalı tarafından programdan kovuldu.

TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim jürisi arasında çıkan kavga İvana Sert’in kovulmasıyla sonuçlandı. Ünlü modacı Nur Yerlitaş ile tartışma yaşayan İvana Sert, yapım ekibi tarafından kovuldu. Bantta yayınlanan İşte Benim Stilim çekimlerine Nur Yerlitaş ile İvana Sert’in kavgası damga vurmuş ve tartışma yüzünden çekimler tamamlanamayarak ertelenmek zorunda kalmıştı.

Tartışmayı masaya yatıran yapım ekibi ünlü modacı Nur Yerlitaş’ı haklı bularak İvana Sert’in jüri üyeliğine son verdi. Bundan sonra jüri koltuğunda olmayacak Sert’in yerine oturacak ismin kim olacağı henüz belli olmazken programın Sert’siz ilk bölümüne Hakan Ural konuk olarak davet edildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com