celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 14 Mart 2017 789 Görüntüleme

İçerde’nin Aşıklarından Çay Keyfi

Ekranların reyting rekortmeni dizisi İçerde’de rol arkadaşı olan Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın aşkı ilk kez boğazda görüntülendi.

Aras Bulut İynemli ve Çetin Tekindor’la başrolü paylaştığı ekranların sevilen dizisi İçerde’nin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy’un set aşkı Duygu Sarışın ilk kez görüntülendi. Dizide bir komiseri canlandıran Duygu Sarışın’la Çağatay Ulusoy sette tanışmış ve arkadaşlıklarının kısa sürede aşka dönüştüğü konuşulsa da ikili beraber poz vermekten kaçınmışlardı.

Geçtiğimiz gün set arasında bir restaurantta çay içerek dinlenen yeni aşıklar görüntülendiklerinden haberleri olmadan bol bol sohbet ettiler. İkilinin yanında diziden rol arkadaşları Rıza Kocaoğlu da sohbete eşlik etti.

Ayrıca dizi setinde de sürekli beraber oldukları öğrenilen yeni aşıkların sosyal medya hesaplarında hala birbirleriyle çekilmiş fotoğraf paylaşmamaları dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com