celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 16 Mart 2017 761 Görüntüleme

O Programlar İçin KHK Çıkartılıyor

Geçtiğimiz günlerde kulis haberi olarak ortaya çıkan evlilik programlarının kanun hükmünde kararname ile yayından kaldırılmasına Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’dan resmi bir açıklama geldi.

Katıldığı bir televizyon programında konuşan Kurtulmuş, RTÜK’e, CİMER’e ve BİMER’e çok yoğun bir şekilde evlilik programları hakkında şikayet geldiğini, bununla ilgili düzenlemelerde son aşamada olduklarını ifade etti. Önümüzdeki günlerde çıkarılacak bir kanun hükmünde kararname ile düzenleme yapacaklarını açıklayan Kurtulmuş programların tamamen yayından kaldırılacağı mı yoksa, yayınlar hakkında bir düzenleme mi getirileceği noktalarına açıklık getirmedi. Programlarda söylenen bazı sözlerin, yapılan hareketlerin ve davranışların tasvip edilemeyecek noktada olduğunu ve bu programların aile yapısını bozduğunu ifade etti. Toplumun da bu programlar hakkında yoğun bir talebi olduğunu ifade eden Kurtulmuş bu taleplerin kısa süre içerisinde karşılanacağına dikkat çekti.

Evlilik programları ile ilgili zaman zaman ortaya çıkan iddialar arasında programda yaşananların tamamen senaryo olduğunu ve gelen reytinge göre kimin kiminle görüşeceği, kimin kavga edeceği ve tartışacağının yapım ekibi tarafından karar verildiği iddia edilmişti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com