celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 22 Mart 2017 836 Görüntüleme

Tayfun Talipoğlu’nun Ölümünde Korkunç Şüphe

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden duayen gazeteci Tayfun Talipoğlu'nun ölümünde zayıflatıcı krem şüphesi akılları karıştırdı.

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden duayen gazeteci Tayfun Talipoğlu‘nun ölümünde zayıflatıcı krem şüphesi akılları karıştırdı.

Geçtiğimiz gün geçirdiği kalp krizinin ardından hastanede hayatını kaybeden usta gazeteci Tayfun Talipoğlu’nun ölümünde reklamında da oynadığı zayıflatıcı kremin neden olduğu şüphesi üzerine krem firmasından bir açıklama geldi. Daha önce de kalp rahatsızlıkları geçiren Talioğlu’nun kalbinde stent takılı olduğu öğrenilirken, zayıflatıcı kremde de kalp hastaları kullanamaz uyarısının yer aldığı öğrenildi. Konuya açıklık getiren krem firması Talipoğlu’nun televizyonda belirttiği gibi kremi sürekli kullanmadığı ve reklamında oynama teklifi kendisinden geldiği belirtildi.

1 ayda 9 kilo verdiğini iddia ederek Halk TV‘de kremin reklamını yapan Talipoğlu’nun kremi kullandığını belirtmesinin hemen ardından kalp krizi geçirmesi akıllara kremin neden olduğu iddiasını getirirken firma yetkilileri Talipoğlu’nun söz konusu kremi 8 aydır kullanmadığını iddia etti.

Bu iddiaların ardından sosyal medyada kremle ilgili yapılan yorumlara bakıldığında çok da sağlıklı olmadığı anlaşıldı. Kullananların yaptığı yorumlarda rahatsızlıklarını dile getirdikleri ve gözle görülür bir zararı olduğu ifade edildi.

Talipoğlu’nun kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com