celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 22 Mart 2017 793 Görüntüleme

Esra Erol Film Tekliflerine Açığım Dedi

Yaklaşık 10 yıldır evlilik programı sunan Esra Erol, hükümetin evlendirme programlarına el atmasıyla beraber yeni iş arayışına girdi.

Yaklaşık 10 yıldır evlilik programı sunan Esra Erol, hükümetin evlendirme programlarına el atmasıyla beraber yeni iş arayışına girdi.

10 yıla yakın bir süredir evlilik programı sunan Esra Erol son olarak ATV ekranlarında bu programı devam ettiriyor ve reytingleri toplamayı başarıyordu. İzdivaç programlarının reytinglerinin iyi olması yapımcıların da iştahını kabartmış ve aynı formatta farklı kanallarda da izdivaç programları yapılmaya başlanmıştı. Seda Sayan ve Zuhal Topal’ın da farklı kanallarda sunduğu izdivaç programlarında yaşananların kurgu olduğu zaman zaman magazin basınına yansısa da bunlar sürekli olarak yalanlanmıştı. Vatandaşlardan da yoğun bir şekilde şikayet gelmesinin ardından Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş bir açıklama yapmış ve programların KHK ile yayından kaldırılacağının sinyallerini vermişti.

Ünlü İtalyan şef Danilo’nun şov programına konuk olan Erol, film tekliflerine açık olduğunu ve oynamak için can attığını dile getirdi. Ünlü senarist ve oyuncu Gupse Özay’ın yakın arkadaşı olduğunu belirten Erol, onun vereceği bir rolde oynamaktan zevk alacağını ifade ederek arkadaşına bir mesaj verdi.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com