celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 21 Nisan 2022 322 Görüntüleme

CloudsFix Hosting & Sunucu Kurumsal Çözümler

CloudsFix Limited Şirketi 2019 yılından günümüze kadar kazandığımız engin tecrübelerimiz sayesinde genç, dinamik, yenilikçi, kendini alanında ispatlamış ve sürekli geliştirmeye adamış ekibi ile beraber 2021 yılında %100 Türk sermayesi ile Londra’da kurulmuştur. CloudsFix Limited Şirketi olarak alan adı, hosting, sunucu, veri merkezi çözümleri gibi dallarda hizmet sağlamaktadır. CloudsFix Limited Şirketi olarak sürekli AR-GE çalışmaları yürütmekteyiz ve yürüttüğümüz AR-GE çalışmaları ile yarının teknolojilerini bugünden kullanmanıza olanak sağlamaktayız. Güler yüzlü ekibimiz ile beraber 7/24 sizlerin yanında olmak ve destek vermek için sürekli çalışıyor ve kendimizi geliştiriyoruz.

CloudsFix.com için en önemli husus “müşteri memnuniyeti” olmakla beraber, en yeni ve en son teknolojiyi en uygun fiyatlarla üyelerine sağlamayı amaçlamaktadır. Yatırımlarını ve fiyat politikalarını kaliteden ödün vermeden en optimum şekilde belirleyen CloudsFix, yedekli network ve sunucu altyapısı ile olası kriz ve istenmeyen durumlara son derece hazırlıklı durumdadır. Olası istenmeyen ve kriz anları için birden fazla eylem planına sahip olan CloudsFix.com müşterilerine kesintisiz hizmet vadetmektedir.

Yaptığı ulusal ve uluslararası anlaşmalar ile çeşitli kampanyalar yaparak üyelerini mutlu etmeyi amaçlayan Cloudsfix, aynı zamanda da üyelerinin ürün ve hizmetlere sahip olurken tasarruf etmelerini amaçlamaktadır.

Sizlerde CloudsFix kullanarak yeni nesil teknolojiler ile tanışabilirsiniz.

Daha fazlası için cloudsfix.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com