celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 5 Temmuz 2022 257 Görüntüleme

Trabzonspor 3 Sezonun Ardından İlk Yurt Dışı Kampını Gerçekleştiriyor!

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları için gitmiş olduğu Slovenya’da, 3 sezonun ardından yeni ve ilk kez yurt dışı kampı gerçekleştiriyor.

2018-2019 sezonu kapsamında teknik direktör olan Ünal Karaman döneminde Slovenya’da kamp gerçekleştirmiş olan bordo-mavililer; Abdullah Avcı dönemi içerisinde de aynı yeri tercih ettiler.

Trabzonspor, 3 sezonun sonunda aynı yerde kampa girme kararı aldı. Bu kararından kısa süre sonra da ayarlamış oldukları aynı yerde kampa girdi. Hotel Elagance de konaklayan ve kamplarını gerçekleştiren Karadeniz ekibi; pandeminin hemen ardından da ilk yurt dışı kampını gerçekleştiriyor.

Bordo-mavililer, idman sahasına yürüyüş ile toplamda 6 dakikalık bir mesafedeki Slovenya Futbol Federasyonu’a ait olan sahada, antrenmanlarını gerçekleştirmeye başladılar. selcuksports kanalı üzerinden Trabzonspor  hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Başkent Lübliyana’ya yaklaşık olarak 20 kilometre mesafede yer alan Kranj kenti resmen doğal güzellikleri ile tüm dikkati üzerine çekiyor. Kranj da aralıksız sağanak yağışın hemen ardından güneşin etkisini göstermesi ile birlikte sıcaklık 26 dereceye kadar yükseliyor.

Günün İlk Çalışması Salonda Gerçekleşiyor

Dün kamplarının ve antrenmanlarının gerçekleşeceği yer olan Kranj’da ilk çalışmasını gerçekleştiren Karadeniz ekibi, günlerinin ilk antrenmanını ise konaklamış oldukları otelin kondisyon salonunda gerçekleştirdiler.

Trabzonspor, bu akşam ilk basına açık olacak saha antrenmanı ile hazırlıklarına devam edecek. Bu akşam gerçekleşecek olan antrenmanlarında basın istediği gibi fotoğraf ve video çekimi yapabilecek.

Kaynak: https://www.hdselcuksports.com/

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Profesyonel Teknoloji Haberleri

Profesyonel Teknoloji Haberleri

Tema Tasarım | Osgaka.com