celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 8 Temmuz 2022 303 Görüntüleme

Cemil Şov (2021)

Pandemi sürecinde belki de bizleri ayakta tutan ve en nadir güzelliklerden birisi de online film festivalleri oldu. İstanbul’un belli birkaç semtine yakın olmayan kişiler için büyük bir fırsat eşitliği sağlayan bu online festivaller sayesinde bir çok kaliteli ve yerli filmlerimizin yeni kitlelere ulaşabilmesi sağlandı. Ancak ne yazık ki henüz pandemi tam olarak bitmeden bu alışkanlık tek tek terk edilmeye başlandı. Geçtiğimiz yıllar içerisinde düzenlenen İstanbul Film Festivali’nin yani ayağı da terk edilen üzücü örnekler arasında yerini aldı. İlk etapta bu festivalin bazı filmlerinin online bir şekilde gösterileceği duyurulsa da, bu karardan daha sonrasında vazgeçildi. Festival tam anlamıyla salonlara taşındı. Ulaşım ve zaman sıkıntısı olan biri olarak da gerçekten sabırsızlıkla beklemiş olduğum izleme listemi göz göre göre çöpe atmak zorunda kalmıştım. İşte çöpe giden listemin içersinde olan filmlerden birisi de Cemil Şov’du… FilmizleTesla üzerinde de detaylara sahip olabilirsiniz.

Cemil karakteri İstanbul’da bir alışveriş merkezi içerisinde çalışan güvenlik görevlisi olarak filmde karşımıza çıkıyor. Yeşilçam’ın büyük bir hayran olan Cemil, bu filmler arasında çok sevdiği filmin tekrardan çevrimi rolünü almayı kafasına koyuyor. Ancak sorun şu ki Cemil’in ne bir aktörlüğü ne de aktörlüğe en ufak bir yeteneği var. Peki Cemil’in bu büyük tutkusu önüne geçen engellerin üstesinden gelecek kadar yeterli mi?

Cemil Şov filmi Türk sinemasında sıklıkla karşımıza çıkmayan türlerden birisi olsa da popüler Uluslarası yapımlar arasında etkilendiği kolaylık da anlaşılan bir film. Yani izlemeye değer bir film diyebiliriz!

Kaynak: https://www.filmizletesla.com/

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com