celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 8 Temmuz 2022 298 Görüntüleme

Karakomik Filmler 2 (2020)

Cem Yılmaz’ın oldukça tartışma yaratan “Karakomik Filmler” serisinin ikincisi ilk filminden yalnızca birkaç ay sonra beyaz perdede yayınlanmıştı. İlk filmin gişede Cem Yılmaz’ın daha önceki filmlerinden epey altında kalması sonrasında ikinci filminin de daha az izlenerek yeni bir rekora ele geçirmesi kesinlikle sürpriz değildi.

Karakomik Filmler adı üstünde kara komedi türünde bir çok fazla filmden oluşan deneysel bir film serisi olarak karşımıza çıkıyor. İlk filmin içerisinde bulunan kaçamak ve iki arada isimli iki orta Metraj film yer alıyordu. Filmin ikinci serisinde ise emanet ve deli isimli iki orta metraj filmi izleyici ile buluşturuyor. Her yönüyle alışmış olduğumuz sinema anlayışından oldukça uzak gözüken bu filmler aslında sinema perdesinden çok televizyon işlerine uygun. Özellikle şunu söyleyebilirim ki filmin ikincisini izledikten sonra düşündüğüm tek şey keşke Netflix‘te bir dizi şeklinde hazırlanmasının daha iyi olacağıydı. Netdfilmizle üzerinden detaylara bakabilirsiniz.

Cem Yılmaz’ın Karakomik film serisinde denemiş olduğu şeyi gerçekten büyük bir alkışla taktir ediyorum. Ancak ben Karakomik Film 2 filmini ilki kadar sevemedim. Çok fazla eksisi var. Bu nedenle artıları eksilerin altında kalıyor bence. Keşke sinema yerine televizyon formatında olsaydı. Bence o formata daha çok yakışır ve uyardı. Bence bu tür seri halinde filmler Netflix ya da başka bir dijital platformuna uyan dizi bölümleri halinde yayınlanmalı diye düşünüyorum.

kaynak: https://www.netdfilmizle.com/

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

İstanbul Su Tesisatçısı

İstanbul Su Tesisatçısı

Tema Tasarım | Osgaka.com