celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 10 Temmuz 2022 268 Görüntüleme

Yeni Nesil Haber Sitesi Eshahaber

Gündem haberlerini takip edebileceğiniz çok sayıda haber sitesi bulunmaktadır. Bunlardan en bilinenleri ulusal basında televizyon ya da gazetesi olan sitelerdir. Büyük medya kuruluşlarına ait bu haber sitelerinin yanı sıra bir de bağımsız ve tarafsız habercilik yapmak adına kurulan haber siteleri bulunmaktadır.

Bunlardan biri olarak karşımıza çıkan Eshahaber, ülkemiz ve dünyadaki son dakika gelişmelerini sizlere aktarmaya çalışmak maksadıyla kurulmuştur. Tarafsız habercilik ilkesiyle hizmet veren bu haber sitesinin haber kategorileri arasında gündem, yaşam, spor, asayiş, teknoloji, magazin ve sağlık gelmektedir.

Teknolojinin gelişmesi dijital basın sektörünün atağa geçmesiyle yerel ve yazılı olarak hizmet veren basın kuruluşlarının nerdeyse tamamı haberciliği dijitale taşımayı başardı. Bu sayede daha çok kitleye ulaşabilen ve reklam gelirleri artan haber sitelerinin kendilerine daha çok yatırım yapma imkanı doğmuştur. Artan gelirleri sayesinde de kendi muhabir ve haber ağlarını kuran bu haber siteleri neredeyse büyük medya kuruluşları ile rekabete girecek seviyeye ulaşmışlardır.

Bu haber sitelerinden biri olan Eshahaber sitesi de hızla büyüyen ve gelişen sitelerden biri olmayı kısa sürede başarmışlardır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Güvenilir Villa Kiralama

Güvenilir Villa Kiralama

Tema Tasarım | Osgaka.com