celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 23 Temmuz 2022 346 Görüntüleme

Muhammet Uzun Kimdir?

Muhammet UZUN, 7 Mart 1995 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya gelmiştir. Eğlenceli ve mutlu bir çocukluk geçiren Muhammet UZUN ilk olarak Sultanbeyli’de eğitim hayatına başlamıştır. Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesini başarıyla bitirmiştir. Lise yıllarında masa tenisi dalınca ilçe ve il bazında birincilikleri bulunmaktadır. Liseden sonra ise istediği başarıyı gösterememiş fakat Bozok Üniversitesi İnşaat Mühendisliğini kazanmıştır. Üniversite hayatı istediği gibi geçmeyen Muhammet UZUN, Merve UZUN ile tanışmış ve bu tanışma hayatının dönüm noktası olmuştur. İstediği gibi gitmeyen üniversite hayatında pes etmemiş ve hırslanarak üniversite eğitimini tamamlamıştır. Hemen ardından İstanbul Sancaktepe Belediyesinde İnşaat Mühendisi olarak işe başlamıştır. Evli ve bir çocuk babası olan Muhammet UZUN başarılı bir mühendis olarak görev yapmaktadır. Muhammet UZUN kimdir diye soracak olursanız pes etmeden hayatına devam edip başarılı olmayı başarmış bir mühendistir diyebiliriz.

Sancaktepe Belediyesinde metruk yapılardan sorumlu olan Muhammet UZUN, bu konuda titizlikle çalışmakta olup söz konusu çalışmalarını Sancaktepe Kaymakamlığında ilçenin 19 mahallesinin muhtarlarına vermiş olduğu seminerde hem Sancaktepe Kaymakamı Sayın Ahmet KARAKAYA’yı hem de muhtarları bilgilendirmiş olup çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com