celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 14 Eylül 2022 306 Görüntüleme

Katlanır Bisikleti Kimler Neden Tercih Etmeli?

Katlanır bisikletler, bisikletini her yere götürmek isteyip boyut ve ulaşım sorunları nedeniyle gidemeyenler için bir çözümdür. Katlanır bisikletlerin büyük bir avantajı da günlük kıyafetlerde rahatlıkla kullanılabilmeleridir. Şehir hayatında toplu taşıma araçlarını (otobüs, tramvay, vapur vb.) kullanmak da katlanır bisikletlerle sorunsuz bir şekilde mümkündür. Basit bir hareketle saniyeler içinde katlanan bu bisiklet modelleri, sadece bir elinizi iterek veya çekerek mağazalara, alışveriş merkezlerine, marketlere – her yere ulaşmanızı sağlar. Katlanır bisiklet seçiminde en önemli faktör yürüme hızında rahat bir şekilde sürülebilmesidir. Kron Bisiklet hizmetlerinden faydalanabilirsiniz

Katlanır Bisiklet Kullanım Alanları

Kaldırımlar ve kapalı alanlar yoldan geçenleri rahatsız etmeden katlanır bisikletler ile kullanılabilir. Düşük hızlarda mükemmel manevra kabiliyetine sahiptir ve küçük çaplı tekerlekleri, ağırlık merkezini yere yaklaştırır ve denge kabiliyetini en üst düzeye çıkarır. Yeterli deneyimle, katlanır bisiklet binilebilir ve yoğun trafikte, parlak ışıkta bile sol ve sağ arabalar arasında kolayca geçebilirsiniz. Katlanır bisikletlerin avantajları günlük giyim ile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Otobüs, tramvay, vapur ve metro gibi toplu taşıma araçlarını kullanın.

Mağazada, alışveriş merkezinde veya bakkalda herhangi bir yere erişin – saniyeler içinde kolayca katlanır. Yayalar ile yürüme hızında rahat bir şekilde araç kullanabilirsiniz. Küçük çaplı tekerlekler ile yüksek manevra kabiliyeti gösterilmiştir. Takım uzunluğu personel boyutu genellikle sabittir. Bununla birlikte, çerçevenin uzunluğunu gerçekten belirleyen koltuk borusu boyutudur.

Küçük çaplı tekerleklerin avantajı, bir yandan katlandığında daha küçük olmalarıdır. Öte yandan yoğunluk arttıkça daha dik ve uzun rampalar yorulmadan aşılabilir. Bu amaç için tekerlek çapları 16 ve 12 inç olan katlanır bisikletler mevcuttur. Devreler genellikle sadece arkadadır. Göbekten redüktörlü dişli sistemleri kullananlar bakım gerektirmeyen ve sorunsuz tasarımları nedeniyle oldukça tercih edilmektedir. Ancak fiyatları biraz daha yüksek, uzun turlar için tasarlanmış bazı modellerde ayrıca ön vites de olabilir.

Dik ve uzun rampalar olmadığı sürece, şehir trafiği için genellikle 6 veya 7 vitesli bir şanzıman yeterlidir. Yokuş yukarı çıkmak için 8 veya daha fazla vites uygundur. Güç kazanımlarını etkileyen ve en az dişli sistemi kadar etkili olan bir diğer özellik ise ayna kol ve ruble dişlilerindeki diş sayısıdır. Çok büyük bir krank, genellikle rampalarda kullanmayı zorlaştırır.

Katlanır Bisiklet Avantajları

Katlanır bisiklet en büyük avantajı, küçük bir çantaya katlanabilmeleri ve etrafta taşınabilir olmalarıdır. Güvenli park etme veya hırsızlık konusunda artık endişelenmenize gerek yok. Arabayla uzun mesafeler kat etmek ve yağmurlu havalarda seyahat etmek kolaydır. Pratikliği ilk sıraya koyan katlanır bisiklet Kompakttır ve otobüs, taksi, feribot ve metro gibi toplu taşıma araçlarıyla kolayca erişilebilir. Evinizde, ofisinizde, okulunuzda veya diğer binalarınızda kolayca saklayabilirsiniz. İstediğiniz zaman yanınızda taşıyabilirsiniz, böylece park etme sorunları veya hırsızlık konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Şehir içinde dolaşmak için pratik bir çözüm sunar.  Trafik, toplu taşıma, park etme gibi yorucu durumlarla uğraşmanızı engeller. Sabah ve akşam trafiğin sıkışık olduğu zamanlarda zamandan tasarruf edin ve hedefinize toplu taşıma araçlarını kullanmaktan daha kısa sürede ulaşın. Fazla yer kaplamaz, bu nedenle toplu taşıma araçlarında taşınabilir.  kronbisiklet.com.tr  sitesinden gerekli bilgiyi alabilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Su Tesisatı Tamiri

Su Tesisatı Tamiri

Tema Tasarım | Osgaka.com