celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 16 Eylül 2022 243 Görüntüleme

THY Bilet Değiştirme

Türk Hava Yolları Ülke genelinde ve dünyada en çok uçuş gerçekleştiren hava yolları firmasıdır. Merkezi İstanbul olan THY Türkiye’nin milli hava yolu firmasıdır. Yurt içi ve yurt dışı birçok noktaya direk uçuş gerçekleştiren Türk Hava Yolları 3.hava yolunun açılması ile birlikte giderek uçuş sayısını ve sefer sayısını arttırmaktadır. Seyahatlerin her adımında yolcuları memnun etmeye yönelik ince detaylar programlayan THY en çok tercih edilen hava yolları firmasıdır. Bu başarının arkasında yüzde yüz müşteri memnuniyeti hizmeti yer almaktadır. THY firmasından alınan biletlerde, THY bilet değiştirme yapılabilmektedir. Bazı durumlarda yolcular uçuş tarihini THY bilet erteleme isteyerek farklı bir gün ve saat tercihi yapmak istemektedirler. Bu doğrultuda bilet değişikliğinde bazı dikkat edilmesi gereken hususlar vardır. Öncelikle uçak biletinizi satın aldığınızda, sistem otomatik bir şekilde PNR kodu ve E-Bilet Numarası atamaktadır. Bu iki bilgi üzerinden bilet değişiklikleri yapılabilmektedir.

THY bilet değişikliği için iki farklı yol izlenebilir. Birincisi Türk Hava Yolları’nın resmî web sitesi üzerinden online olarak yapılabilen bilet değişikliğidir. İkincisi ise bilet değişikliği talepleri için hizmet veren 0850 302 54 93 nolu THY müşteri hizmetlerinin aranması ile gerçekleştirilir. Bilet değişikliği talep edilmek isteniyorsa bilet satın alınırken bu duruma göre hareket edilmelidir. Örneğin promosyon tipi uçak biletlerinde değişiklik yapılamamaktadır. Bunların dışında satın almış olduğunuz biletlerde değişiklik yapmak için çağrı merkezi ile görüşmek en sağlıklısı olacaktır. Her türlü bilet değişim işlemleri ve bilgi için 0850 302 54 93 nolu numarayı arayabilir detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com