celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Teknoloji 2 Nisan 2017 751 Görüntüleme

Samsung Galaxy X ve Note 8 İçin Gün Sayıyor

Teknoloji devi Samsung, Galaxy serisi akıllı telefonların yanı sıra çıkardığı ara ürünlerle de kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başarıyor. Galaxy X adından yeni bir seriye hazırlanan Samsung'un bu ürünü ile ilgili ilk sızıntı da geldi.

Teknoloji devi Samsung, Galaxy serisi akıllı telefonların yanı sıra çıkardığı ara ürünlerle de kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başarıyor. Galaxy X adından yeni bir seriye hazırlanan Samsung’un bu ürünü ile ilgili ilk sızıntı da geldi.

Samsung’un amilar gemisi olan ve her serisi milyonlarca satılan Galaxy S serisinin son ürünü Galaxy 8’in satışa çıkması beklenirken, katlanabilir bir akıllı telefonu piyasaya sürmeye hazırlandığı iddia edildi ve bu anlamda ilk sızıntı da Twitter’dan geldi. Bir Twitter kullanıcısı teknoloji fuarından gözden kaçan detayları paylaşırken Samsung’un yılın üçüncü çeyreğinde yani önümüzdeki aylarda Galaxy X adında ilk katlanabilir telefonunu piyasaya sürmeye hazırlandığını iddia etti. Rakiplerinden sır gibi saklanan ve sızma olmaması için dikkat edilen Galaxy X serisinin ilk telefonunun katlanabilir olacağı ve bu ürünün IFA 2017’de tanıtılacağı iddia edildi. Piyasayı tartmak ve kullanıcıların isteklerini ölçümlemek için katlanabilir telefonların sınırlı sayıda üretileceği de gelen iddialar arasında.

Galaxy Note 7’nin üretim hatası nedeniyle patlaması ve piyasadan toplatılmasının ardından milyarlarca dolar zarar eden Samsung bu açığı Galaxy Note 8 ile kapatmaya hazırlanıyor. 4K çözünürlük ve 6,4 inç ekran ile piyasadaki dengeleri yeniden korumak isteyen Samsung, Note 8’den son derece umutlu görünüyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com