celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 1 Ekim 2022 554 Görüntüleme

Video Yükleme Servisi Upvi Yayın Hayatına Başladı

İnternet dünyasında yapılan yatırımlar ve girişimler arasına bir yenisi daha eklendi. Bir video yükleme servisi olan Upvi internet kullanıcılarına sade ve basit bir arayüz ile gelişmiş teknolojisini sunuyor.

İnternet kullanımının en yaygın kullanıldığı alanların başında şüphesiz ki iletişim ve haberleşme geliyor. Kişilerin birbirleriyle iletişiminin en büyük parçalarından bir tanesi de video ve diğer görsel araçlar olarak ilk sırada yer alıyor. Teknolojinin en büyük nimetlerinden bir tanesi kabul edilen video teknolojisi kişilerin veya kurumların haberleşmesinde en önemli unsur olarak kaydediliyor.

Video paylaşımının halihazırdaki kolaylığına rağmen bir Türk girişimi olarak ortaya çıkan Upvi değinilmemiş bir alanda önemli bir boşluğu dolduruyor.

Video dosyalarının fotoğraf dosyalarına kıyasla binlerce kat büyük olması kullanıcıların video dosyalarını iletirken çeşitli limit ve engellere takılmasına sebep oluyor. Upvi ise yükleme başına 1GB boyutunda dosya limiti ile Whatsapp ve Gmail gibi ana paylaşım araçlarını gölgede bırakıyor.

Upvi rakiplerinden çok önemli bir parametre ile ayrılıyor. Seleflerinin yükleme tarafında dosya boyutu küçültme ve sıkıştırma işlemleri esnasında kaybettikleri zamanı tamamen ortadan kaldırarak hızlı yükleme teknolojisi ile kullanıcılarına zamandan tasarrufu vaad ediyor.

Yükleme hızının yanı sıra sistem çok basit ve anlaşılır bir arayüzden oluşuyor. Üyelik gerektirmeden video yüklemesi yapabilen kullanıcılar, yükleme sonunda elde ettikleri kısaltılmış linklerini istedikleri yerlerde paylaşabiliyorlar.

Görsel iletişimde hem kişisel hemde kurumsal kullanıcıların en dikkat ettiği konu ise mahremiyet ve gizlilik oluyor. Bu konuda yüksek hassasiyete ve teknolojiye sahip olan Upvi kullanıcıların yükleme esnasında kişisel bilgilerini talep etmiyor ve videoları halka açık bir şekilde sergilemiyor. Sadece ilgili videonun şifrelenmiş linkine sahip olan kullanıcılar görüntüleme yapabiliyor.

Hız ve güvenliğin ön planda tutulduğu sistem kurucu ortakların yaptığı açıklamaya göre önemli bir boşluğu doldurmaya hazırlanıyor.

https://upvi.org adresini kullanarak projenin detaylarını görüntüleyebilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Muhammet Uzun Kimdir?

Muhammet Uzun Kimdir?

Tema Tasarım | Osgaka.com