celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 6 Ekim 2022 264 Görüntüleme

Erbay Karakaya (Fitness_eray) Kimdir ?

Erbay Karakaya 1995 Malatya doğumludur. Küçük yaşlardan beri spora olan ilgisi oldukça fazladır. Eğitimini de bu yönde alarak fitnessa yönelmiştir. Fitness vücut geliştirme sporu olarak bilinse de sağlık açısından oldukça faydalıdır. Form da kalmak ve düzgün bir fiziğe kavuşmak isteyenler tarafından tercih edilir. Kasların güçlenmesini ve sıkılaşmasını sağlar. Erbay Karakaya, fitness sporunun kişilerin ruhsal gelişimine katkıda bulunduğunu da savunmaktadır. Bu düşüncesinde de oldukça haklıdır. Çünkü fitness yaparak enerjik ve zinde kalabilirsiniz. Bu durum da psikolojinizi olumlu yönde etkiler.

Vücut geliştirme konusuna önem veren ve bunu bir meslek haline getiren Erbay Karakaya birçok kişiye bu sporu sevdiren kişidir. Vermiş olduğu özel derslere ilgi oldukça fazladır. Fitness eğitmeni olarak profesyonel bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. 8 yıldan beri vücut geliştirme konusunda birçok kişiye yardımcı olmuştur. Ondan özel ders alarak siz de kaslarınızı geliştirebilir ve sağlıklı bir yaşama ulaşabilirsiniz.

Özellikle masa başı işlerde çalışıyorsanız belli bir duruş bozukluğu yaşamanız söz konusudur. Buna engel olmak için siz de fitness yapabilirsiniz. Fitness antrenmanlarında kaslarınız çalışır, postür bozukluklarının düzelmesi mümkündür. İlerleyen yıllarda ortaya çıkabilecek olan ortopedik sorunların önüne geçmek için sizler de fitness yapın. Bunu yapmak için de uzmanından yardım alın. Sporla birlikte yapılacak olan fitness programı sayesinde sağlıklı kalabilir her zaman zinde olabilirsiniz.

Erbay Karakaya bu işte uzman bir kişidir. Hemen özel ders için randevu alabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz…

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com