celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 31 Ekim 2022 226 Görüntüleme

Reseller Hosting Nedir?

Reseller Hosting , hesap sahibinin, üçüncü taraflar adına web sitelerini barındırmak için tahsis edilen sabit disk alanını ve bant genişliğini kullanma yeteneğine sahip olduğu bir tür web barındırmadır. Bayi, ev sahibinin hizmetlerini toptan satın alır ve ardından bunları genellikle kâr amacıyla müşterilere satar.

Bayi barındırma, web tasarım uzmanları ve küçük işletmeler için müşterilerine web sitesi tasarımı, geliştirme ve barındırmayı içeren eksiksiz bir paket sunmanın harika bir yoludur. Aynı zamanda web barındırma işine başlamak için uygun maliyetli bir yoldur.

Bayi olmayı düşünüyorsanız, iyi müşteri desteğine sahip saygın bir ev sahibi seçtiğinizden emin olun. Ve bu rekabetçi sektörde başarılı olmak istiyorsanız, müşterilerinize birinci sınıf hizmet sunmaya hazır olun.

Bayi Hosting Nedir?

Bayi Hosting , girişimcilerin pahalı altyapıya yatırım yapmak zorunda kalmadan kendi işlerini kurmaları için harika bir yoldur. Müşterilerine eksiksiz bir web çözümü sunmak isteyen web tasarımcıları ve geliştiricileri için de popüler bir seçimdir.

Bayi barındırmanın, sunucu kaynaklarınız ve desteğiniz için başka bir şirkete güvenmeniz gibi bazı olumsuz yönleri vardır. Ancak, saygın bir sağlayıcı seçerseniz, bayi barındırma, kendi işinizi kurmak veya mevcut web tasarım ve geliştirme hizmetlerinizi genişletmek için harika bir seçenek olabilir.

Cpanel Reseller Nedir?

Bir cPanel Reseller , müşterilerin kendi web barındırma hesaplarını oluşturmalarına ve yönetmelerine olanak tanıyan bir tür web barındırma hizmetidir. Bu hizmet, küçük işletmeler ve kendi web barındırma şirketlerini kurmak isteyen kişiler arasında popülerdir. Bir cPanel bayisi birden fazla cPanel hesabı oluşturabilir ve yönetebilir, e-posta adresleri ayarlayabilir, alan adları ekleyebilir ve daha fazlasını yapabilir.

cPanel, piyasadaki en popüler web barındırma kontrol panellerinden biridir. Web sitesi dosyalarını, veritabanlarını, e-posta hesaplarını ve daha fazlasını yönetmek için kullanıcı dostu bir arayüz sağlar. cPanel bayileri, cPanel kontrol panelinin tüm özelliklerine ve ayrıca müşterilerinin hesaplarını yönetmek için ek araçlara erişebilir.

Kendi web barındırma şirketinizi kurmakla ilgileniyorsanız veya web barındırma hesabınız üzerinde daha fazla kontrole ihtiyacınız varsa, bir cPanel bayi hesabı sizin için doğru olabilir.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com