celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 9 Kasım 2022 227 Görüntüleme

Natural Garden Flowers Decor!

DOĞADAN ESİNLENDİK

GÜNÜMÜZDE YAŞAMIMIZIN ÇOĞUNU KAPALI MEKANLARDA GEÇİRMEKTEYİZ.KÜÇÜK DOKUNUŞLARLA DOĞAYA YAKLAŞMAK VE ONU HAYATIMIZIN BİR PARÇASI YAPMAK ARTIK ÇOK KOLAY.

YAŞAYAN DUVARLAR,İÇ MEKANLARINIZI DAHA YEŞİL HALE GETİRMEYİ VE DOĞAYI EVLERİNİZE ,ÇALIŞMA ORTAMLARINIZA TAŞIYARAK DAHA DOĞAL BİR MEKANDA YAŞIYOR HİSSİNİZİ UYANDIRACAKTIR.

ÇÜNKÜ YEŞİL DUVARLAR ,DİKEY BAHÇE UYGULAMALARI ,YAPAY BİTKİ PAYZAJLARI ,ALAN HİSSİNİ İYİLEŞTİRİR.MEKANINIZA SICAKLIK KATAR,GÜRÜLTÜ SEVİYESİNİ AZALTIR VE YANKIYI ORTADAN KALDIRARAK DOĞAL HOŞ BİR AMBİYANS YARATIR.

İSTER YAPAY ,İSTER ŞOKLANMIŞ OLSUN ,İNSANLARIN DOĞAYA OLAN ÖZLEMİNİ GÜNLÜK YAŞAM ALANLARININ BİR PARÇASI OLAN DUVARLARDA SİZLERE SUNUYOR VE ONLARI SADECE BİR BETON OLMAKTAN KURTARIYORUZ.

İÇ MEKANLARINIZA ,DUVARLARINIZ VE PEYZAJ ALANLARINIZ İÇİN KAYSERİDE SEKTÖRDE ÖNCÜ BİR KURULUŞ OLAN NATURAL GARDEN FLOWERS DECOR OLARAK KURUMSALLIĞI İLKE EDİNMİŞ BİR FİRMA OLARAK YILLAR BOYU GÜZELLİĞİNİ KAYBETMEYECEK ,ÇÖZÜMLERLE SİZLERLE BİRLİKTEYİZ.

SONSUZ TASARIM SEÇENEKLERİ VE KİŞİYE ÖZEL İMALAT İLE DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYACAK SANAT ESERLERİNİ SİZLERE KAZANDIRIYORUZ.BAKIM GEREKTİRMEDEN ,DEĞİŞTİRME YAPMADAN UZUN VADEDE EKONOMİK ÇÖZÜMLER SUNUYORUZ. ŞIK VE EŞSİZ TASARIMLAR İLE TEMİZLİĞİ KOLAY OLAN YAPAY BİTKİ VE DEKORASYONLARIMIZ  HİPERREALİST BİR GERÇEKLİK HİSSİ İLE MEKANLARINIZA DEĞER KATAR.BİZİMLE FARKI HİSSEDİN VE DOĞRU TERCİH İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN.

SANATSAL DOKUNUŞLARLA ,DÜŞEY VE YATAY ALANLAR YAPAY DİKEY BAHÇE UYGULAMALARI İLE ÇOK GENİŞ YELPAZEDE ÜRÜN GAMI İLE OLUŞTURULAN TASARIMLAR MEKANINIZA DEĞER KATIYOR.

YERLİ VE İTHAL ÜRÜNLER İLE SİZLERE SUNDUĞUMUZ HİZMETLER, Kayseri Yapay Ağaç, Kayseri Yapay Bambu, Kayseri Yapay Çiçek Duvarı, Yapay Ağaç, Yapay Çiçek Dekorasyonu, Dikey Bahçe, Gül Duvarı, Kayseri Yapay Çiçek Toptancısı, Yapay Bitki Peyzajı, Yapay Bitki Proje Uygulama, Natural Garden, İç Mekan Peyzaj, Yapay Bitki Dekoru, Yapay Çiçek İstoç, Kayseri Yapay Çiçek, Bitki Uygulama, Yapay Bahçe Peyzajı, Duvarda Yapay Çiçek, Yapay Bambu Uygulaması, Duvardan Sarkan Yapay Çiçek, Yapay Çim Kaplaması, Yapay Bambu ÜRÜNLER İLE SİZLERE EŞSİZ TASARIMLAR SUNUYORUZ.İÇ MEKANLARINIZA GEREK DUVAR YÜZEYLERİ GEREKSE PEYZAJ ALANLARINDA UYGULANABİLİUYOR.

YAPAY BİTKİLER İLE BAKIM GEREKTİRMEDENN YILLARCA DUVARLARINIZI SÜSLEYECEK UYGULAMALARA SAHİP OLMANIZ NATURAL GARDEN FLOWERS DECOR FİRMASI İLE ARTIK MÜMKÜN GERÇEĞİ KADAR GÜZEL MALZEMELER SİZLER İÇİN BİR ARAYA GETİRİYORUZ VE GÖZ ALICI ESERLER ORTAYA KOYUYORUZ VE SİZLERİN BEĞENİNİZE SUNUYORUZ.

ÖZELLİKLE DIŞ MEKANLAR İÇİN GELİŞTİRİLEN UV KORUMALI ÜRÜNLERLE YILLARCA İLK GÜNKÜ GÜZELLİĞİNİ KORUYAN ÇALIŞMALARA İMZA ATIYORUZ.

2019 yılında sektöre yapay çiçek tanzimi ve teraryum tasarımı olarak başlayıp günümüzde yapay çiçek yapay bitki yapay ağaç teraryum tasarımı ve toptan yapay çiçek satışı alanında hizmet vermektedir.

Firmamız sürekli vizyonunu yenileyerek her geçen gün ürün kalitesini ve çeşitliliğini artırarak Türkiye’nin sayılı yapay çiçek ve dekoru firmaları arasında ilk sıralarda yer almayı hedeflemektedir.

Natural Garden Flowers Decor, merkezi Yıldırım Beyazıt olmak üzere biri atölye depo formatında diğer Atölye olmak üzere toplam 2 Şubede  müşterilerine hizmet vermektedir. Zengin bir ürün yelpazesine sahip firmamız bu zenginliğini müşterilerine profesyonel ve deneyimli bir kadro ile sunmayı kendine ilke edinmiştir.

Firmamız bunların yanı sıra AVM’lerde otellerde kafelerde restorantlarda ofis konut ve villalar da iç dekorasyon çözümleri ile ve mimari Konsept projelere destek vermektedir.

Natural Garden Flowers Decor olarak kurumsallığı ilke edinmiş olup en kaliteli ürünlerle mekanlara güzellik katmak için her zaman yanınızdadır güler yüzlü ve samimiyet ile kaliteli hizmet arayanların tek ve değişmez adresi Natural Garden Flowers Decor…

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇMEDEN YAPAY BİTKİ DEKORASYON UYGULAMASI YAPTIRMAYINIZ.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Tekne Kiralama Fırsatı

Tekne Kiralama Fırsatı

Tema Tasarım | Osgaka.com