celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 14 Şubat 2017 550 Görüntüleme

Galatasaray’ın Yeni Hocası Igor Tudor Oldu

Ligde 3. sırada olmasına rağmen istikrarsız bir sezon geçiren Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink ile yollar ayrıldı.

Ligde 3. sırada olmasına rağmen istikrarsız bir sezon geçiren Galatasaray’da teknik direktör Jan Olde Riekerink ile yollar ayrıldı.

Alınan kötü sonuçların ardından yönetime ve teknik direktöre tepki gösteren taraftarlar son oynanan maçın ardından da basın toplantısını canlı yayında basarak tepkilerini dile getirmişlerdi. Bir süredir tahtı sallanan Jan Olde Riekerink son mağlubiyetin ardından yönetim tarafından gönderildi ve yerine Kardemir Karabükspor ile başarılı sonuçlar elde eden Igor Tudor ile anlaştı. Karabükspor’a haber vermeden Galatasaray ile anlaştığı öğrenilen Tudor’a taraftarlar da tesislere gelerek tepki gösterdi. Bu akşam Karabükspor ile son antremanına çıkan Tudor, yarın sabah kenti terkederek İstanbul’a geçecek ve yarın akşam da Galatasaray’ın başında ilk antremanına çıkacak.

Bu sezon ve önümüzdeki sezon olmak üzere 1,5 yıllık bir anlaşma sağlandığı belirtilirken Hırvat teknik adamın ekibiyle beraber geleceği öğrenildi. Galatasaray yönetimi ise teknik ekipte Ayhan Akman’ın da olmasını istedi.

Karabükspor’un hafta sonu oynayacağı Antalyaspor maçına takımın başında alt yapı teknik direktörünün çıkacağı öğrenildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com