celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 19 Şubat 2017 542 Görüntüleme

Fenerbahçe Şampiyonluğu Kasımpaşa’da Bıraktı

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe son haftalarda aldığı kötü sonuçlara bir yenisini daha ekledi ve kendi evinde Kasımpaşa'yla 0-0 berabere kalarak 2 puanı bıraktı.

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe son haftalarda aldığı kötü sonuçlara bir yenisini daha ekledi ve kendi evinde Kasımpaşa’yla 0-0 berabere kalarak 2 puanı bıraktı.

Şampiyonluk yolunda son haftalarda darbeler alan Fenerbahçe bir darbe de Kasımpaşa’dan yedi ve şampiyonluk mücadelesinde gerilere düştü. Fenerbahçe taraftarının stadı doldurmadığı ve sadece 15 bin taraftarın izlediği maçta Fenerbahçe Kadıköy’de gol bulamadı ve maç 0-0 sona erdi. Maç sonunda geçtiğimiz hafta olduğu gibi Fenerbahçe taraftarları hep bir ağızdan yönetim istifa sloganları atarken, bu maçın ardından Fenerbahçe kazanamama serisini 4 maça çıkardı.

Bu beraberliği ardından puanını 36’dan 37’ye çıkaran Fenerbahçe 4. sırada kalırken lider Beşiktaş’la arasındaki puan farkı da 10’a yükseldi.

Son derece kötü ve isteksiz bir futbol oynadığı gözlenen Fenerbahçe de futbolcuların da morallerinin son derece bozuk olduğu gözlendi.

Fenerbahçe hafta içinde de UEFA Kupası son 32 maçında karşılaştığı Kuban Krasnodar’a 1-0 yenilerek tur şansını İstanbul’a bırakmıştı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com