celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 20 Mart 2017 666 Görüntüleme

O İsimleri Futbol Zirvesi Bir Araya Getirdi

Bu yıl ikincisi düzenlenen Futbol Zirvesi'ne Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yakınlığı damga vurdu.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Futbol Zirvesi’ne Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın yakınlığı damga vurdu.

Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Alex’in takımdan gönderilmesine neden olan teknik direktör Aykut Kocaman daha sonra kendisi de takımdan olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Aziz Yıldırım’la tartışmalı bir şekilde takımdan ayrıldıktan sonra Konyaspor’la başarılı bir grafik izleyen Aykut Kocaman’ın yeniden Fenerbahçe’ye döneceği kesinleşmiş gibi görünüyor. Fenerbahçe’de kötü bir sezon geçiren Dick Advocaat’ın tipobet365 giriş sezon sonunda takımdan ayrılması kesinleşirken, yerine Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman’la anlaşıldığı ve Kocaman’ın bu kararı önümüzdeki hafta içinde açıklayacağı öğrenildi.

2. Futbol Zirvesi’nde bir araya gelen Aykut Kocaman ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım arasındaki sıcak sohbet dikkatlerden kaçmazken ikilinin yanında Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel ve Başakşehir’in kaptanı Emre Belözoğlu da yer aldı.

Zirve’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten tokalaşmalarını istemesi renkli görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Erdoğan’ın ricasını kırmayan ikili samimi bir şekilde tokalaşarak dostluk görüntüleri sergiledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Tema Tasarım | Osgaka.com