celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 6 Aralık 2022 238 Görüntüleme

Yotil Mail ve Avantajları

Yotil Mail, e-posta sistemlerini tamamen spamsız bir şekilde kullanmanıza yardımcı olur. Mail adresleri günümüzde dijital ortamlarda haberleşmek, online faturaları almak ve daha birçok işlemlde önemlidir. Bu bakımdan gerek kurumsal gerekse bireysel olmak üzere birçok kişi kendi adresine sahiptir.

Ancak spam bu sistemlerde en istenmeyen mesaj türlerini oluşturur. Bu mailler genellikle sahtecilik ya da reklam amacıyla kullanılmaktadır. Bunlar sadece bir e-posta adresinde gereksiz yer akaplamaz. Aynı zamanda önemli mesajların görülememesine neden olur.

Ayrıca dikkatsiz olunması halinde sahtecilik içeren spam mesajlar ile etkileşim kurulması, içlerinde bulunan dosyalara tıklanarak virüslerin alınması muhtemeldir. Bu bakımdan hem bireysel hem de kurumsal mail kullanıcılarına ciddi sorunlar doğurur.

Burada devreye giren Yotil, ücretsiz bir şekilde sizi spamlardan kurtarır. Gelişmiş özellikleri ile madil adresini daha verimli kullanmanızı sağlar.

 Yotil Mail Avantajları Neler?

Yotil bir anti-spam mail sistemidir. Gelişmiş kodlaması sayesinde bir kişiye yollanan mailleri inceleyerek spam niteliği taşıyanları yönlendirmez. Böylece hesap sahibini ciddi problemlerden kurtarır.

Böylece sadece gerekli mesajları alabilir, e-posta sistemlerini daha verimli şekilde kullanabilirsiniz. Sistem 7/24 aktif olduğu zaman sınırı olmadan, istediğiniz gibi faydalanabilirsiniz. Hızlı olduğu için hem mesajları kısa sürede atabilir hem de kısa sürede alabilirsiniz.

Kullanıcı odaklı tasarlanan Yotil mail, kullanım zorluğu da bulundurmaz. Hesabınızı açtıktan sonra nasıl çalıştığını anında öğrenebilir, kullanamaya hemen başlayabilirsiniz.

Yotil Mail Uzantıları Neler?

Yotil temel olarak dört tane uzantıya sahiptir. Bunlar .com, .edu.pl, .de ve .us şeklindedir. Bunların her birini rahat bir şekilde kullanmanız mümkündür.

Eğer eğitim amaçlı bir e-posta kullanımı arıyorsanız, Yotil edu mail adresini tercih edebilirsiniz. Böylece sadece eğitim ya da akademik konular ile ilgili mesajları alabilir, spamları uzak tutabilirsiniz. Bunun dışında Almanya ya da Amerika Birleşik Devletleri uzantılı bir mail istiyorsanız bunları tercih edebilirsiniz.

Sisteme üye olup mail giriş yap dedikten sonra uzantıları seçebilirsiniz. Eğer normal bir kullanım için istiyorsanız, .com olanı da tercih edebilirsiniz. Hangisini kullanırsanız kullanın, tamamen ücretsiz bir şekilde yararlanabilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com