celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 3 Nisan 2017 561 Görüntüleme

Gençlerbirliği Zorlu Deplasmandan Eli Boş Döndü

Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa doğru giden Beşiktaş, evinde karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 3-0'lık skorla mağlup etmeyi başararak yoluna kayıpsız devam etti.

Süper Lig’de adım adım şampiyonluğa doğru giden Beşiktaş, evinde karşılaştığı Gençlerbirliği‘ni 3-0’lık skorla mağlup etmeyi başararak yoluna kayıpsız devam etti.

Süper Lig‘in 26. haftasında evinde son haftaların formda takımı Gençlerbirliği’ni ağırlayan Beşiktaş, maçı 3-0 kazanarak puanını 58’e yükseltti ve en yakın rakibi Başakşehir’e 5 puan fark atarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Ligin ilk haftalarından itibaren Başakşehir’le liderlik mücadelesini sürdüren Beşiktaş, 26. haftada rakibinin Akhisar’a yenilerek puan kaybetmesini fırsat bilerek Ankara ekibi Gençlerbirliği’ni yenerek farkı 5 puana çıkardı. Beşiktaş bu galibiyetle beraber evindeki yenilmezlik serisini de 16 maça çıkardı.

İlk golü Oğuzhan Özyakup’un ayağından ilk yarının uzatma dakikalarında bulan Beşiktaş, Talisca’nın 61. dakikada attığı golle skoru 2-0’a getirdi. Maçın skorunu belirleyen golü ise 85. dakikada Babel kaydetti.

Geçtiğimiz Ocak ayında hayatını kaybeden Gençlerbirliği’nin efsane başkanı İlhan Cavcav da unutulmadı. Maçtan önce elektronik panolara “İlhan Cavcav, Saygıyla Anıyoruz” yazısı ile efsaneye saygı gösterisinde bulunuldu.

Liderlik yarışı önümüzdeki hafta Beşiktaş’ın zorlu Trabzon’a gitmesi ve Başakşehir’in de Galatasaray deplasmanına gitmesiyle devam edecek. Bu zorlu maçlar şampiyonluk yarışında ne olacağını gösteren kırılma maçları olabilir.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com