celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 11 Aralık 2022 202 Görüntüleme

En İyi Hack Forumları

Siber dünyanın zirve konumunda olduğu günümüzde, hack konuları da sıklıkla merak edilen konular arasında yer alıyor. Hack ve siber güvenlik alanında bilgi sahibi olmak ve kendini geliştirmek isteyen internet kullanıcıları, hack forumu arayışına girmekteler. Hacker forumu için oldukça fazla seçenek olması sebebiyle en aktif forumlar tercih ediliyor. Bu yazımızda, en aktif ve popüler hacker forumlarının derlemesini yapacağız.

Cyber Warrior

Cyber Warrior, 2001 yılından itibaren aktif olarak hizmet vermekte olan bir Türk hacker forumudur. Biricik gayesi ülkemizle beraber ülkemizin değer ve inançlarına yönelik saldırılara karşı durmak, önüne geçmektir. Ayrıca, Cyber Warrior birçok eğitim programı yürüterek binlerce beyaz şapkalı hackerin yetişmesine ortam hazırlamıştır.

Türk Hack Team (THT)

Türkiye’nin en köklü hack timlerinden birisi olan Türk Hack Team, 2002 yılında Arsenik tarafından hayata geçirilmiştir. Aktif olarak faaliyetlerini sürdüren takım, birçok temsilciye sahip olmakla beraber her gün yeni hackerlar yetiştirmektedir.

Ayyıldız Tim

Atatürk ilkelerini benimsemiş, onun yolunu takip eden; Türkiye’nin çıkarları doğrultusunda hareket etme çabasında olan Ayyıldız Tim, 2002 yılında Yeni Zelanda merkezli olarak kurulmuştur. Tamamıyla gönüllü takım üyelerinden oluşan Ayyıldız Tim, askerî rütbe sistemini takım hiyerarşisinde kullanmaktadır.

Hacktivizm

Hacktivizm, dünya genelinde belirli bir seviyeye ulaşmış hackerlar ile bu alana yeni dahil olmuş kimseleri bir araya getirip öğrenime elverişli bir ortam kurmayı hedeflemiş bir hack forumudur.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com