celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 18 Aralık 2022 208 Görüntüleme

Otomatik Geçiş Sistemlerinde Edeka imzası

Endüstriyel kapı sektörüne hizli bir giriş yapan Edeka Otomatik Kapı Sistemleri, yillar icinde edinmis tecrube ve deneyimle kaliteli ürün algısıyla faaliyet gösteriyor.

Türkiye’nin otomatik kapılar yeni tanışmaya başladığı dönemden sonra sektörün icinden gelme avantajını kullanarak kendi markası ile faaliyetine devam ediyor.

Edeka Otomatik Kapı Motorlu Sistemleri’nin kurucusu Gürsel Gülsever, otomatik kapı ve geçiş sistemlerinin endüstriyel ayağında Türkiye ‘nin her şehrin de Edeka Kapı imzasının bulunduğuna dikkat çekti.

“Yenilikleri takip ediyoruz”

GürselGülsever, ” Otomatik kapı ve geçiş sistemleri sektöründe zamanla endüstriyel tip kapılar ağırlık kazandı. Bugün bir fabrikanın ihtiyacı olan tüm kapı ve geçiş sistemlerini yapabiliyoruz. Burada otomatik kapı ve geçiş sistemlerinin yanı sıra yükleme rampaları da yapıyoruz. Ağırlıklı endüstriyel çalışsak da konutlara yönelikte çözümlemelerimiz var. Gelişen trendler ve yenilikleri takip ediyoruz. Müşterilerimize en doğru ürünü, kaliteli hizmet ile sağlıyoruz. Satış sonrasında en iyi servis ve hizmeti veriyoruz” dedi.

Çin malları ve aşırı rekabet

Otomatik kapı ve geçiş sistemleri sektöründe kullanılan ürünlerin çoğunun ithal olduğuna dikkat çeken GürselGülsever, bunu yerlileştirmek için yoğun bir mesai harcadıklarını ve başarılı da olduklarını dile getirerek, “Türkiye’de yüzde 100 yerli fotoselli cam kapıları biz ürettik. Bu bizim ikinci kuşakla birlikte hayata geçirdiğimiz yenilikçi yanımız. Bunun yanısıra gelişen teknolojiyle birlikte Yangına dayanımlı kapılar, Bahçe kapıları, Bariyer sistemleri, Garaj kapıları ve Motorlu Panjur sistemleri taleplerine de yanıt verebiliyoruz.” dedi.

Her sektörde olduğu gibi bu alanda da merdivenaltı ile ucuz Çin mallarının en büyük sorun olduğuna dikkat çeken Gürsel Gülsever, bir yandan bunlarla bir yandan da aşırı rekabet koşullarıyla savaştıklarını dile getirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com